Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Cel mai important meci al etapei este cel de la Craiova.In seara asta, de la ora 21,FCSB vine în fata unei formații care a pornit cu mari speranțe în acest sezon, dar acum a ajuns să graviteze în zona periculoasă a tabelei. 

U Craiova 1948 este pe locul 15, cu 16 puncte, iar roș-albaștrii sunt pe 8, cu 23 de puncte, însă cu două partide mai puțin jucate. 

cota2.ro

Ultima victorie a oltenilor în fața FCSB datează de peste 20 de ani, 3-1, acasă, în 31 august 2002! 

Dar, în ultimele trei confruntări, doljenii au fost destul de incomozi. În sezonul regulat din 2021/2022, FCSB a câștigat din penalty în Bănie (1-0), iar în retur a fost ținută în șah acasă (2-2). 

Iar în turul din actuala stagiune, craiovenii s-au întors neînvinși din capitală (1-1). 

Bucureștenii nu au pus mare preț pe Cupă, consemnând doar un 0-0, joi, la secund-divizionara Oțelul Galați. Asta, după ce în ultima etapă de campionat au trecut clar acasă de rivala Rapid (3-1). 

Este de notat că în acest sezon, FCSB a scos doar șapte puncte în cele șapte deplasări.

Prin urmare,ma astept la un meci echilibrat,un meci cu multe faze importante la finalul caruia ,FCSB nu va pleca invinsa.

  • U Craiova 1948: W L L D D
  • FCSB: D W L L D

2.Ultimul meci al anului în Serie A se joacă la Torino, in seara asta, de la ora 21:45, între Juventus și Lazio, echipele cu cele mai bune apărări din Italia. 

Torinezii au primit doar 7 goluri în actuala ediție de campionat (niciunul în ultimele 5 etape), în timp ce lazialii au încasat doar 8 goluri. Sunt singurele formații din Serie A care încă nu au atins cota 10 goluri încasate în acest sezon. 

Juventus e neînvinsă în 33 din ultimele 35 de meciuri de campionat cu Lazio. ”La Signora” a câștigat de 25 de ori și a obținut 8 rezultate de egalitate. La cele două eșecuri din acest parțial, pe banca bianconerilor s-au aflat cei doi antrenori care vor sta față în față in seara asta. 

Prima înfrângere a lui Juve a fost în primul mandat al lui Max Allegri: 1-2 în octombrie 2017. Cea de-a doua, în sezonul în care pe banca torinezilor a stat Maurizio Sarri, actualul tehnician al lui Lazio: 1-3 în decembrie 2019. 

  • Juventus: W W L W L
  • Lazio: W W L L W

Eliminată din Liga Campionilor, Juventus e într-o puternică revenire în Serie A. Piemontezii au câștigat ultimele 5 meciuri de campionat fără a primi gol, iar în cele mai recente 3 partide disputate pe teren propriu s-au impus cu un scor general de 9-0. În acest interval, au reușit să o învingă și pe Inter, scor 2-0, un succes care a galvanizat moralul bianconerilor. 

De retinut:

  • Juventus marchează în fiecare meci împotriva lui Lazio de 10 ani. Ultima oară când torinezii nu au înscris împotriva biancocelestilor a fost în noiembrie 2012, când s-a terminat 0-0. De atunci, 37 de goluri în 19 meciuri pentru bianconeri 
  • Juventus nu a mai legat 4 victorii pe teren propriu din martie 2021, când pe bancă se afla Andrea Pirlo 
  • O singură dată a reușit Lazio să nu ia gol în 5 deplasări consecutive în Serie A, la începutul anului 1998 
  • Doar Barcelona (0 goluri primite) are o apărare mai bună decât Juventus (3) pe teren propriu în acest sezon, în Top 5 campionate. De cealaltă parte, Lazio e echipa cu cele mai puține goluri luate în deplasare - unul singur - în ligile de top ale Europei 



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
U Craiova 1948 vs FCSB
Pronostic:
P1.5g/meci P6.5cornere/meci
Cota
1.57
Juventus vs Lazio
Pronostic:
P1.5g/meci P5.5cornere/meci
Cota
1.53
Cota finala: 2.40
Profit: 7.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro