Ponturi Pariuri Fotbal Botosani vs Hermannstadt

BETFAIR SPORTSBOOK

Ultimul meci al etapei a 18-a din SuperLiga le găsește pe Botoșani și Hermannstadt într-o perioadă cu rezultate mai puțin reușite. Ambele trupe mai au însă de disputat câte o restanță. 

Gazdele,au rămas fără antrenorul Mihai Teja, plecat după o serie nefastă, la acest joc pe bancă fiind ”interimar” Alin Bejan. Moldovenii sunt pe 12, cu 19 puncte, iar oaspeții încă sunt în zona ”play-off”, pe 5, cu 26 de puncte. Dar, sibienii riscă să iasă din playoff dacă păstrează actualul ritm nu tocmai inspirat. 

cota2.ro

Nouă partide directe avem între cele două grupări, botoșănenii conducând clar cu 6-1 la victorii! În tur, a fost 1-1. În ciuda avantajului ”directelor” în favoarea moldovenilor, este interesant că șapte din cele nouă confruntări ”head-to-head” au avut scoruri strânse la final. De asemenea, șapte din cele nouă jocuri directe au avut ”Under 2,5 goluri”. 

  • Botosani: L L D D W
  • Hermannstadt: W L W D L

Nici acasă nu prea se descurcă Botoșaniul, doar nouă din cele 19 puncte venind din propriul teren. 

Curios este că toate meciurile oficiale din 2022/2023, cu excepția unui 0-7 la Sepsi, au venit pentru FC Botoșani cu rezultate finale la o diferență de cel mult un gol. 

Nici sibienii lui Marius Măldărășanu nu au cel mai bun moment. Au pierdut în ultima etapă, 0-1 acasă cu Chindia, iar apoi s-au impus greu, 3-2 în Cupă, la secund-divizionara Minaur Baia Mare. 

Numai două triumfuuri au sibienii în ultimele nouă jocuri competitive. Totuși, este de remarcat că Hermannstadt merge bine în deplasare: nu are decât un eșec extern în SuperLiga, scoțând de ”afară” 13 puncte. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Botosani vs Hermannstadt
Pronostic:
S3.5g/meci P5.5cornere/meci Oaspetii P3.5cornere/meci
Cota
1.91
Cota finala: 1.91
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro