Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.98

Superbet

1.Înainte să plece în Qatar, pentru Cupa Mondială, Polonia va juca un ultim meci de pregătire la Varșovia, pe stadionul Legiei, astazi, de la ora 19:00, împotriva reprezentativei din Chile, care a ratat calificarea la turneul final din acest an. 

Meciul cu Chile are loc pentur Polonia cu șase zile înainte de prima partidă de la Cupa Mondială, cea de pe 22 noiembrie, cu Mexic. Este un test tare pentru echipa lui Czeslaw Michniewicz, chiar dacă are loc împotriva unei echipe care a ratat calificarea atât la turneul final din Qatar, cât și la cel de acum patru ani, din Rusia. 

cota2.ro

Ne așteptăm să-i vedem pe teren și pe cei mai importanți jucători din lot, în frunte cu Lewandowski, Milik, Zielinski sau Frankowski. Pe de altă parte, polonezii vor încerca să nu-și asume prea multe riscuri, astfel încât să nu apară accidentări înainte de Cupa Mondială. Un om din lotul de 26 a picat deja. E vorba de una dintre rezervele lui Szczesny, Bartlomiej Dragowski, care s-a accidentat în meciul Speziei cu Verona. 

Referitor la ultimele rezultate, Polonia vine după meciurile din Nations League, acolo unde a reușit să câștige de două ori cu Țara Galilor, dar, din dublele cu Olanda și Belgia, a luat un singur punct, după un 2-2 la Rotterdam. Pe de altă parte, în acest an, echipa lui Michniewicz a obținut și calificarea la Cupa Mondială, datorită unui 2-0 cu Suedia, în play-off-ul din martie. 

  • Polonia: W L L D L
  • Chile: D L L L L

Chile are șansa de a-și mai spăla imaginea, în această săptămână, într-un an cu rezultate foarte slabe. Până la aceste amicale din Polonia și Slovacia, ”La Roja” a jucat nouă meciuri în 2022, dar a reușit să câștige unul singur, 3-2 în Bolivia, la începutul lui februarie. Ulterior, Chile a cedat, fără să marcheze, în martie, cu Brazilia și Uruguay și și-a luat adio de la Cupa Mondială. 

De retinut:

  • În trecut, Polonia și Chile s-au mai întâlnit într-un meci amical în 2018, la Poznan, terminat 2-2. 
  • Chile a pierdut 6 din cele 9 meciuri din 2022. 
  • Polonia nu a macat în ultimele 2 meciuri de acasă: 0-1 cu Belgia și 0-2 cu Olanda. 

2.Înainte de a juca la Cupa Mondială, Mexic va întâlni Suedia, într-o partidă de pregătire, care va avea loc astazi, de la ora 21:00, la Girona. Este un test tare pentru selecționata din CONCACAF. În plus, Suedia a fost eliminată în meciul decisiv pentru calificarea în Qatar de Polonia, adică primul adversar al latino-americanilor de la turneul final. 

Săptămâna trecută, Mexic a mai jucat un amical la Girona, contra reprezentativei din Iraq. Selecționerul Tata Martino n-a avut însă la dispoziție și jucătorii din Europa, care s-au alăturat lotului abia acum, pentru repetiția finală cu Suedia. Cu toate acestea, ”El Tri” s-a impus cu 4-0, datorită golurilor lui Alexis Vega, Rogelio Funes Mori, Jesus Gallardo și Uriel Antuna. 

A fost al doilea succes din această toamnă pentru mexicani, după cel cu Peru, din septembrie, lună în care echipa lui Martino a mai pierdut cu Paraguay și Columbia. De altfel, în 2022, ”El Tri” a fost învinsă doar în amicale. Pe lângă cele două înfrângeri de mai sus, Mexic a mai cedat în iunie, contra Uruguayului. 

  • Mexic: W L W L D
  • Suedia: D L L L L

Sfert-finalistă acum patru ani, în Rusia, naționala din Scandinavia a ratat acum calificarea, după o înfrângere în play-off-ul decisiv cu Polonia. Fără un lider precum Zlatan Ibrahimovic, nu e de mirare că echipa lui Janne Andersson a pierdut respectivul baraj.

Mai mult decât, și rezultatele nordicilor din acest an au fost destul de slabe. Un singur meci au câștigat suedezii în 90 de minute din cele opt disputate, cel cu Slovenia, din Nations League. Succesul nu a fost de ajuns pentru evitarea retrogradării în Liga C. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Polonia vs Chile
Pronostic:
Polonia P0.5g/meci
Cota
1.35
Mexic vs Suedia
Pronostic:
1 sau P2.5g/meci
Cota
1.47
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro