Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Slovenia

UNIBET

Deși România a retrogradat în Divizia C a Nations League, în jurul ”tricolorilor” a reapărut optimismul după ultimele două prestații. Acum, Edward Iordănescu are ocazia să pregătească România pentru campania Euro 2024 prin două teste abordabile la prima vedere, unul cu Slovenia, la Cluj, în seara asta, de la ora 21, respectiv în deplasare, la Republica Moldova, în 20 noiembrie. 

Jocul de la Cluj va fi contra unei echipe în fața căreia România nu are amintiri tot timpul plăcute. În 2001, slovenii au trecut de ”tricolori” în celebrul baraj pentru Mondiale. Iar ultimul duel direct, la nivel amical, a fost adjudecat de ex-iugoslavi, acasă, cu 4-3, în 2012. România conduce cu 3-2 în cele opt dispute ”all-time” cu Slovenia. 

cota2.ro

Reamintim, ”tricolorii” au încheiat Nations League cu un 1-1 în Finlanda și un 4-1, în Giulești, cu Bosnia-Herțegovina. România are numai două victorii în ultimele opt meciuri, ambele consemnate acasă: pe lângă Bosnia, România a mai învins Finlanda cu 1-0. 

  • Romania: W D L W L
  • Slovenia: D W D D L

Slovenia are motive să fie optimistă în perspectiva calificărilor la Euro 2024. Naționala lui Matjaz Kek are patru meciuri la rând fără eșec, în aceste dispute, din UNL, ea trecând, de pildă, de Norvegia (2-1). 

Slovenii au încheiat grupa de UNL pe 3, trimițând Suedia în Divizia C. Numai două eșecuri are naționala de la Ljubljana în ultimele zece partide. În ultimele șapte deplasări, Slovenia a consemnat cinci egaluri și o victorie!

Singurul insucces din cele șapte dueluri externe a fost suferit în Serbia (1-4)


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Romania vs Slovenia
Pronostic:
1X&P6.5cornere/meci
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro