Ponturi Pariuri Fotbal Qatar vs Ecuador

LasVegas

Cupa Mondială începe maine, 20 noiembrie, cu un meci între Qatar și Ecuador, de la ora 18:00, pe Stadionul Al Bayt din Al Khor.  Qatar nu a reușit să se califice niciodată la Cupa Mondială, iar duminică își va face debutul la turneul final global, după ce a primit dreptul de organizare. Țara gazdă nu a jucat în preliminarii, dar ne putem face o idee despre echipa condusă de spaniolul Felix Sanchez din ceea ce s-a întâmplat în meciurile amicale recente, dar și de la anumite competiții continentale la care a participat. 

Qatar a devenit campioană a Asiei în mod surprinzător în 2019, câștigând turneul final continental din Emiratele Arabe Unite. În același an, formația din zona Golfului a fost invitată și la Copa America, acolo unde a fost una dintre cele patru echipe eliminate din faza grupelor, după ce a obținut un singur punct, dintr-un meci cu Paraguay. 

cota2.ro

În 2022, Qatar a jucat multe meciuri amicale, inclusiv cu echipe de club, precum Antwerp, Mallorca, Udinese, Lazio sau Fiorentina. A câștigat ultimele patru dueluri din această toamnă, cu Guatemala, Honduras, Panama și Albania, după ce, anterior, remizase cu Chile și pierduse cu Canada și Croația U23.

  • Qatar: W W W W D
  • Ecuador: D D D W D

Prezența Ecuadorului la această Cupă Mondială este una destul de controversată. Calificată pentru a patra oară la un turneu final global, formația sud-americană a așteptat până în această lună un verdict final din partea TAS. Chile și Peru au făcut contestații din cauza utilizării în preliminarii a lui Byron Castillo, jucător suspectat că și-ar fi falsificat data și locul nașterii. 

Până la urmă, contestațiile făcute de cei din Chile și Peru au fost respinse, iar Ecuador va juca din nou la Cupa Mondială. În 2002 și 2014, La Tri n-a trecut de grupe, în timp ce, în 2006, a fost eliminată în optimile de finală. 

Cele doua s-au mai gasit o singura data ,in 2018,intr-un amical,unde Qatar s-a impus cu 4-3.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Qatar vs Ecuador
Pronostic:
Mai multe goluri in repriza a doua
Cota
2.11
Cota finala: 2.11
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro