Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

1.Anglia și lran deschid a doua zi a Cupei Mondiale din Qatar, in primul meci al zilei ,de la ora 15:00, de pe Khalifa International Stadium.UItimele două turnee finale au fost foarte bune pentru Anglia, care a jucat semifinale la Cupa Mondială din 2018 (infrângere în Rusia cu Croaţia după prelungiri) și finală la Euro 2020 (înfrângere pe Wembley, în fața Italiei, după loviturile de departajare). Acum, în Qatar, fanii visează din nou la trofeu, dar rămâne de văzut dacă britanicii lui Gareth Southgate vor putea face încă un pas în față.

Carlos Queiroz se pregătește pentru a patra Cupă Mondială consecutivă. După ce a condus naţionala ţării sale în Africa de Sud, în 2010, portughezul a ajuns în Iran, un an mai târziu. l-a calificat pe persani la turneul din 2014, din Brazilia, dar și la cel din 2018, din Rusia. A plecat apoi în Columbia, unde a început prost preliminariile, iar rezultatele care aveau să-i coste pe "Los Cafeteros" inclusiv calificarea în Qatar i-au scurtat şi mandatul lusitanului născut în Mozambic.

cota2.ro

De retinut :

Este primul meci oficial dintre Anglia și lran. Persanii n-au câștigat niciodată la Cupa Mondială contra unei echipe din Europa.

12 din ultimele 18 goluri ale Angliei la Cupa Mondială au venit din faze fixe.

Iran a câștigat doar 2 din cele 15 meciuri jucate la Cupa Mondială (Cu SUA în 1998 și cu Maroc în 2018)

💥💥💥FĂRĂ DEPUNERE: 40 de Lei FREEBET + 200 de rotiri GRATUITE la jocul Shining Crown la înregistrare prin acest link

2.Senegal și Olanda vor fi pentru prima oară adversare chiar la Mondiale. Cele două naționale se întâlnesc in prima etapă din Grupa A, astazi, de la ora 18:00, la Doha.

Actuala campioană a Africii nu a pierdut împotriva naționalelor europene la CM, în faza grupelor, obținând două victorii şi o remiză, și a reușit de fiecare dată să câștige în runda inaugurală, la precedentele două participări: 1-O cu Franța (2002) și 2-1 cu Polonia (2018).

De cealaltă parte, olandezii sunt neînvinși la Mondiale în faţa reprezentantelor Africii (3 victori, un egal) şi nu au pierdut în prima etapă a grupelor la ultimele 8 prezenţe la turneul final(s-au impus în 6 rânduri). Mai mult decât atât, tripla vicecampioană mondială nu a mai părăsit terenul învinsă în faza grupelor la CM din 1994, de la un 0-1 cu Belgia.

Înaintea competiţiei din Qatar, Senegal nu a jucat niciun amical.Ultimele meciuri disputate de "Leii din Taranga" au fost in septembrie: 2-0 cu Bolivia și 1-1 cu lran.

Olandezii sunt neînvinsi de 15 meciuri în toate competițile(ultimul eșec a fost cel cu Cehia, 0-2, la Europeanul de anul trecut), iar la CM au pierdut doar o dată în precedentele 14 partide (fără a considera loviturile de departajare). Singurul eșec I-au suferit în finala din 2010, 0-1 cu Spania, în prelungiri.În rest, 11 victori și două remize.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Iran
Pronostic:
1
Cota
1.38
Senegal vs Olanda
Pronostic:
Peste 0.5 goluri/meci Peste 6.5 cornere/meci
Cota
1.55
Cota finala: 2.14
Profit: 5.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro