Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

Superbet

1.Primul joc al Argentinei la Mondialul din Qatar ar trebui să fie unul mai mult decât abordabil. Astazi, de la ora 12, sud-americanii joacă împotriva Arabiei Saudite. Grupa C este una care mai conține două reprezentative solide, Polonia și Mexic. Selecționata de la Buenos Aires este din nouă văzută ca fiind una dintre favoritele certe de la Mondial. Se așteaptă ca Argentina să strălucească la probabil ultimul turneu final al lui Messi. În 2018, Argentina a dezamăgit, iar în 2014 a pierdut în ultimul act contra Germaniei. 

Argentina are un an excelent. Elevii lui Lionel Scaloni nu au mai pierdut niciun meci din 3 iulie 2019, atunci când cedau cu 0-2, la Copa America, în fața Braziliei. ”La Albiceleste” nu a pierdut niciunul din ultimele 36 de dueluri de sub comanda lui Scaloni. 

cota2.ro

Argentina are cinci victorii la rând, în fiecare din aceste ultime cinci jocuri ea marcând cel puțin trei goluri, fără să primească niciunul. De asemenea, Argentina a consemnat un singur meci necâștigat în ultimele nouă dueluri, un 1-1 cu Ecuador. În ultimul test, argentinienii au trecut cu 5-0 de Emiratele Arabe Unite, cu o ”dublă” a lui Di Maria și o reușită a lui Messi. 

  • Argentina: W W W W W
  • Arabia Saudita: L D W D D

Arabia Saudită este outsiderul grupei, dar formația pregătită de francezul Herve Renard este extrem de bine organizată. Saudiții au pierdut ultimul amical, 0-1 cu Croația, după ce au adunat șapte jocuri fără eșec. Printre altele, în aceste șapte dueluri, trupa saudită a trecut de Islanda și Macedonia de Nord, cu 1-0 în ambele dispute.

Altfel, Arabia Saudită are doar trei victorii în cele 16 meciuri jucate la turneele finale ale C.M., cu un total de 39 de goluri primite.

💥💥💥FĂRĂ DEPUNERE: 40 de Lei FREEBET + 200 de rotiri GRATUITE la jocul Shining Crown la înregistrare prin acest link

2.Franța și Australia vor încheia a treia zi a Cupei Mondiale din Qatar, cu meciul lor de marți, 22 noiembrie, de la ora 21:00, de pe Al Janoub din Al Wakrah. Și în Rusia, în urmă cu patru ani, ”Les Bleus” au început turneul contra ”Socceroos”. Au câștigat greu atunci, cu 2-1, după un autogol al lui Behich în minutul 81, dar, apoi, au câștigat turneul. Acum, Franța și Australia fac parte din Grupa D, alături de Danemarca și Tunisia. În 2018, cele două, dar și scandinavii au fost în C, alături de Peru. 

Franța va încerca, la această ediție a Cupei Mondiale, să evite, în primul rând, rușinea de care a avut parte în 2002, atunci când, de asemenea, era campioana en-titre, dar a părăsit competiția după faza grupelor. Lotul lui Didier Deschamps din acest moment este unul puternic în continuare, iar ”Les Bleus” au de ce să se gândească inclusiv la apărarea trofeului. Putea fi însă și mai tare dacă nu ar fi existat anumite accidentări. 

  • Franta: L W L D D
  • Australia: W W W W W

Australia n-are amintiri atât de plăcute de la precedenta ediție a Cupei Mondiale, spre deosebire de Franța. ”Socceroos” au fost eliminați din grupe acum patru ani, luând un singur punct, pentru că, după eșecul cu ”Les Bleus”, au remizat cu Danemarca și au pierdut un meci care nu mai avea miză pentru ei cu Peru. 

După ce a trecut de grupe în 2006, Australia a fost mereu prezentă la Cupa Mondială, însă n-a mai ajuns niciodată în fazele eliminatorii. Acum, lotul pare unul inferior valoric celui de la precedentele ediții ale turneului final global, iar speranțele sunt probabil destul de mici. Cei mai importanți oameni din lotul actual par să fie căpitanul din poartă, Mat Ryan, care apără acum la Copenhaga, și mijlocașul Ajdin Hrustic, acum la Verona.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Argentina vs Arabia Saudita
Pronostic:
Argentina câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.30
Franta vs Australia
Pronostic:
Franţa câștigă Peste 0.5 goluri în repriză a doua
Cota
1.50
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro