Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.25

Superbet

1.Germania va începe Cupa Mondială din Qatar miercuri, 23 noiembrie, de la ora 15:00, pe Khalifa International Stadium, împotriva Japoniei. Chiar dacă, aparent, sunt mari favoriți în această partidă, ma astept ca nemții să-i acorde o atenție sporită, pentru a nu se pune într-o situație complicată precum cea de acum patru ani, când au părăsit întrecerea din faza grupelor, deși erau deținătorii trofeului. 

Campioană mondială în 2014, Germania a ajuns apoi până în semifinale la Euro 2016. De atunci, nemții nu au mai impresionat deloc, prestațiile de la CM 2018 și Euro 2020 fiind dezamăgitoare - eliminare din faza grupelor acum patru ani și din optimile de finală anul trecut. 

cota2.ro

  • Germania: W D L W D
  • Japonia: L D W W D

De retinut:

  • Germania și Japonia se întâlnesc pentru prima dată la CUpa Mondială. Exceptând gazda Qatar, Germania a fost prima echipă care s-a calificat la această Cupă Mondială. 
  • Niciunul din ultimele 50 de meciuri ale Germaniei la Cupa Mondială nu s-au terminat fără gol. Ultimul 0-0 a fost cu Mexic, în 1986, în sferturile de finală. 
  • Japonia a câștigat doar unul din ultimele 8 meciuri de la Cupa Mondială. 

2.De la câștigarea primului și singurului său trofeu mondial, Spania a avut probleme în a mai impresiona la un Campionat Mondial. În 2014, nici măcar nu s-a calificat din grupă, fiind depășită de Olanda și Chile și reușind o singură victorie, cu Australia. Patru ani mai târziu, în Rusia, s-a oprit în optimile de finală, fiind învinsă de formația gazdă, la lovituri de departajare. Costa Rica, în schimb, a ajuns în „sferturi” în 2014, cea mai bună clasare a sa la un turneu final mondial!

Cele două formații se află față în față într-un meci oficial pentru prima dată, până acum jucând doar de trei ori, de fiecare dată în amicale: două victorii Spania și o remiză. Într-o grupă în care se mai află Germania și Japonia, „La Roja” este una dintre cele două favorite la calificare, dar adversarele sale nu sunt de lepădat.

În ultimele 13 partide disputate, Costa Rica are un singur eșec, 0-2 cu Panama, în CONCACAF Nations League. În rest, două remize și 10 victorii! Ultima victimă a „Los Ticos” este Nigeria, pe care Costa Rica a învins-o cu 2-0 în ultimul amical disputat înainte de startul Cupei Mondiale.

  • Spania: W W L W W
  • Costa Rica: W W D W W

Spania, la rândul său, vine după o perioadă bună. Naționala lui Luis Enrique a câștigat grupa A2 din Liga Națiunilor, unde a pierdut un singur meci și a fost prima și în grupa B de calificare la Mondiale, tot cu un singur eșec. În ultimele 11 meciuri disputate, Spania a pierdut doar o dată, în rest având două remize și opt victorii. Cea mai recentă, 3-1 cu Iordania într-un amical disputat înainte de startul competiției din Qatar.

3.”Bronzul” ultimei ediții a Mondialului de fotbal, Belgia, începe turneul din Qatar împotriva Canadei, miercuri, de la ora 21:00, la Al-Rayyan. 

Meciul se dispută în prima etapă a Grupei F, din care mai fac parte vicecampioana mondială Croația și Maroc. 

Va fi primul duel oficial între cele două naționale, care au mai fost adversare doar într-un amical. În iunie 1989, la Ottawa, Belgia a câștigat cu 2-0. 

Belgienii au jucat un singur amical înaintea competiției din Qatar. Acum câteva zile, au întâlnit Egiptul, fiind învinși, scor 1-2, în Kuwait City. Loïs Openda a marcat golul echipei lui Martinez. 

  • Belgia: L L W W D
  • Canada: W D L W L

Canada revine la Mondiale după o pauză de 36 de ani. La precedenta participare, în 1986, nord-americanii au făcut parte dintr-o grupă cu Franța, Ungaria și URSS, pe care au terminat-o pe ultimul loc, cu 0 puncte și fără gol marcat. În istoria turneelor finale, doar Zair, China și Trinidad și Tobago au disputat cel puțin 3 meciuri fără a reuși să înscrie. 

Acum, canadienii au argumente pentru a găsi drumul spre porțile adverse. Au câștigat preliminariile CONCACAF având cel mai bun atac (23 de goluri), iar în ofensivă se bazează pe jucători precum Cyle Larin și Jonathan David, care, împreună, au punctat de 11 ori în calificări.

În jocurile de pregătire disputate înaintea Mondialului, Canada a obținut două victorii (2-0 cu Qatar, 2-1 cu Japonia), o remiză (2-2 cu Bahrain) și a fost învinsă de Uruguay (0-2).


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Germania vs Japonia
Pronostic:
Peste 1.5goluri/meci Peste 5.5cornere/meci
Cota
1.30
Spania vs Costa Rica
Pronostic:
Spania câștigă Spania va avea cele mai multe cornere
Cota
1.30
Belgia vs Canada
Pronostic:
1X & Sub4.5goluri/meci
Cota
1.33
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro