Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETANO

1.În unul dintre ultimele meciuri din prima etapă a fazei grupelor de la Cupa Mondială, Portugalia va juca împotriva Ghanei, astazi, de la ora 18:00, pe ”974”, stadionul din Doha. Dubutul lusitanilor la turneul final din Qatar este unul mult așteptat, întrucât echipa lui Fernando Santos este una dintre marile favorite la trofeu. 

Portugalia nu înseamnă însă doar Ronaldo, iar Santos are, probabil, la dispoziție un lot chiar mai bun decât cel din 2016, atunci când lusitanii au devenit campioni europeni. Există cel puțin două opțiuni pe post la nivel înalt încă din poartă, acolo unde Diogo Costa de la Porto speră să-și păstreze locul de titular câștigat în acest an în fața mult mai experimentatului Rui Patricio. 

cota2.ro

Ghana a ajuns la Cupa Mondială mulțumită regulei golului în deplasare, care a rămas activă în preliminariile acestei competiții. În play-off-ul cu Nigeria, ”stelele negre” au remizat de două ori, 0-0 acasă și 1-1 în deplasare, iar reușita lui Partey de la Abuja a fost decisivă pentru calificarea în Qatar. 

  • Portugalia: W L W L W
  • Ghana: W W L L W

Formația africană a nimerit într-o grupă complicată în Qatar, cu Portugalia și Uruguay, două echipe teoretic mult peste. Moralul ghanezilor ar trebui să fie însă unul ridicat, întrucât au câștigat un meci amical tare înainte de turneul final, cu Elveția, 2-0 la Abu Dhabi.

De retinut:

  • Portugalia și Ghana s-au mai întâlnit o singură dată până acum, tot în grupele unei Cupe Mondiale, în 2014. A fost 1-1 atunci, iar ambele echipe au părăsit competiția după acea fază. 
  • Portugalia a câștigat doar 3 din ultimele 14 meciuri de la Cupa Mondială (6 egaluri și 5 înfrângeri). 
  • Portugalia nu a câștigat în primul meci jucat la Cupa Mondială la niciuna dintre ultimele 3 ediții (2 egaluri, cu Coasta de Fildeș și Spania și o înfrângere cu Germania). 
  • Ghana a mai participat la 3 Cupe Mondiale și a trecut de 2 ori de grupe. 

2. Grupa G se anunță ca una dintre cele mai spectaculoase din Qatar 2022. Brazilia și Serbia se confruntă astazi, de la ora 21, în prima rundă dintr-o serie care le mai are pe Elveția și Camerun. Brazilia este mereu una din favoritele la titlul mondial, dar primul meci de la acest turneu va fi unul foarte solicitant. 

Interesant este că această grupă conține aceleași trei naționale care s-au încleștat și în 2018, Brazilia, Serbia și Elveția. În duelul din Rusia, ”Selecao” a trecut cu 2-0 de ”Vulturii” sârbi. În actuala formulă statală, naționala de la Belgrad a mai avut un singur duel cu ”Canarinho”, suferind un eșec cu 0-1 într-un meci de verificare din 2014. 

Ultimul joc de verificare al sud-americanilor este cel din 27 septembrie, 5-1 cu Tunisia. ”Selecao” are șapte victorii la rând, în aceste triumfuri Brazilia marcând în total de 26 de ori! 

Ultima înfrângere a Braziliei este cea din 11 iulie 2021, 0-1 cu Argentina, în finala Copei America. De asemenea, să mai amintim că ultima dată când ”Selecao” a primit mai mult de un gol într-un joc a fost în 14 octombrie 2020, 4-2 în Peru. 

  • Brazilia: W W W W W
  • Serbia: W W W D W

Serbia s-a calificat de pe primul loc din grupa cu Portugalia și are și ea un moment favorabil. În ultimele șase partide, ”Vulturii” lui Dragan Stojkovic au consemnat cinci victorii și un egal. În ultima partidă dinaintea Mondialului, sârbii s-au distrat cu Bahrein (5-1). 

Numai două eșecuri au suferit sârbii în ultimele 16 partide, amicale sau oficiale!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Portugalia vs Ghana
Pronostic:
1 & Peste 5.5cornere/meci
Cota
1.42
Brazilia vs Serbia
Pronostic:
Peste 1.5goluri/meci Peste 6.5cornere/meci
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: 6.36
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro