Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.68

BETANO

1.Galezii au revenit la Mondiale după 64 de ani cu o remiză, 1-1 cu SUA. Țara cu cea mai mică populație calificată la CM 2022 (Qatarul este mai mică, dar nu s-a calificat, fiind gazdă) a fost condusă cu 0-1 de SUA (țara cu cea mai mare populație calificată la Mondiale), încă din minutul 36, dar a revenit pe tabelă prin starul său numărul 1, Gareth Bale, cu opt minute înainte de final, din penalty.

În runda a doua a grupei B, galezii dau piept cu Iran, echipă care a fost spulberată în prima rundă de Anglia, scor 2-6. Cele două naționale se întâlnesc pentru prima dată într-un meci oficial și doar pentru a doua oară all-time, după un amical disputat în 1978, la Teheran, câștigat de britanici cu 1-0. 

cota2.ro

Totuși, în ciuda punctului obținut cu SUA, care poate fi privit ca o „victorie”, Țara Galilor a ajuns la șase meciuri fără victorie, ceea ce ar trebui să înceapă să-i îngrijoreze pe britanici.

  • Tara Galilor: D L L L D
  • Iran: L L W D W

Din punctul meu de vedere,Tara Galilor este net superioara,este echipa mai puternica si prin urmare o dubla pe ea, cred eu ca este un pronostic safe.

2.Olanda și Ecuador se întâlnesc astazi, pe Khalifa International Stadium, de la ora 18:00, în prima zi a Cupei Mondiale din Qatar, cu mecuri din etapa a doua a fazei grupelor.

Startul la Cupa Mondială a fost unul impecabil, cel puțin ca scor. Olanda s-a chinuit ceva cu Senegalul, dar ajutată și de Edouard Mendy, s-a impus cu 2-0. Într-un meci care se îndrepta spre 0-0, Gakpo (minutul 84) și Klaassen (minutul 90+9) au marcat cele două goluri. Chiar și așa, batavii rămân favoriți și contra Ecuadorului. E posibil ca Van Gaal să schimbe ceva în formula de start, însă e greu să mai anticipăm ceva în cazul acestuia, după ce, în partida cu africanii, l-a debutat în poartă pe Noppert. 

  • Olanda: W W W W D
  • Ecuador: W D D D W

De retinut:

  • Olanda și Ecuador s-au mai întâlnit doar în 2 meciuri amicale (1-0 pentru Olanda în martie 2006 și 1-1 în mai 2014). 
  • Ecuador are 2 victorii la CM, în 7 meciuri cu echipe europene (cu Croația în 2002 și Polonia în 2006). 
  • Ecuador are 7 meciuri la rând fără gol primit. 6 dintre acestea au fost însă amicale. Julian Alvarez a fost ultimul jucător care a marcat contra Ecuadorului (1-1 cu Argentina, în martie). 

3.Anglia poate obține calificarea în optimile de finală ale Mondialului încă după primele două meciuri din Grupa B. Selecționata condusă de Gareth Southgate înfruntă astazi, de la ora 21:00, naționala Statelor Unite. Americanii i-au avut în mână pe galezi în prima etapă, dar au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un punct.

Anglia a inceput foarte bine turneul, cu un succes la patru goluri diferență în fața Iranului (scor 6-2). Three Lions au venit cu multe griji în Qatar, după o serie de șase jocuri fără victorie în Liga Națiunilor, în urma cărora au și retrogradat în divizia a doua, dar după primul meci de la Mondial s-a așternut din nou optimismul în jurul echipei.

Statele Unite au intrat cu mult entuziasm în primul meci din Qatar împotriva Țării Galilor, au și marcat primul gol la acest nivel după o lunga pauză, dar în final s-au mulțumit doar cu un egal, scor 1-1. Echipa pregătită de Gregg Berhalter a jucat foarte bine în prima repriză, dar în repriza secundă a dat senzația că și-a mai pierdut din energie, din dinamică.

  • Anglia: W D L L D
  • SUA: D D L D W

De retinut:

  • Ultima confruntare între cele două selecționate la Mondial a avut loc în 2010 și s-a terminat 1-1. Anglia îi avea atunci în echipă, printre alții, pe Lampard, Gerrard, Rooney și Milner.
  • Englezii au primit cel puțin un gol în 6 din ultimele 7 partide.
  • Cel mai recent joc direct a avut loc în 2018, într-un amical, iar Anglia a câștigat cu 3-0.
  • În acest secol, Anglia și SUA s-au înfruntat în patru ocazii și toate meciurile au avut 2-3 goluri la total.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Tara Galilor vs Iran
Pronostic:
1X
Cota
1.30
Olanda vs Ecuador
Pronostic:
Dnb 1
Cota
1.00
Anglia vs SUA
Pronostic:
1
Cota
1.55
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro