Ponturi Pariuri Fotbal Franta vs Danemarca

Fortuna

Franța - Danemarca se întâlnesc în poate cel mai puternic duel de până acum de la Cupa Mondială din Qatar, astazi, de la ora 18:00, pe stadionul modular ”974” din Doha. Cele două echipe s-au mai întâlnit de alte trei ori la turneul final global și toate au avut loc, la fel ca acum, în faza grupelor. Precedentele au avut loc însă în ultima etapă. 

La fel ca în 2018, Franța a început Cupa Mondială cu un meci în fața Australiei. Dacă acum patru ani, în Rusia, a reușit să câștige la limită, cu o reușită din penalty și un autogol, acum nu se poate spune că echipa lui Didier Deschamps a avut emoții. Și asta cu toate că ”Socceroos” au deschis scorul. 

cota2.ro

Campioana mondială s-a trezit condusă încă din minutul 9, după reușita lui Craig Goodwin, la finalul unei faze în care Lucas Hernandez s-a accidentat aparent destul de grav și probabil nu va mai juca în Qatar. A fost înlocuit de fratele său Theo, cel care ar trebui să rămână pe partea stângă a apărării pentru restul turneului. 

După 4-1 cu Australia, Franța își permite să se relaxeze ușor, fiind greu de crezut că va rata calificarea. Rămâne însă de văzut cât vor conta în acest turneu accidentările lui Benzema și Lucas Hernandez. Cu Australia, Giroud și Theo au fost în forma de la Milan și au arătat că pot să-i înlocuiască fără probleme pe cei doi. Un alt semn de întrebare este legat de centrul apărării, acolo unde încă nu știm când și dacă va intra Varane, cel care n-a venit în Qatar la 100% din punct de vedere fizic. 

  • Franta: W L W L D
  • Danemarca: D W L W L

Semifinalistă la Euro 2020, Danemarca a venit cu mari speranțe în Qatar, însă nu a început deloc așa cum și-ar fi dorit. A fost puțin mai bună decât Tunisia, dar nu suficient și pentru a câștiga primul meci de la Cupa Mondială 2022. A făcut 0-0, iar acum nu-și permite o înfrângere în fața campioanei mondiale. 

În primul meci din Qatar, scandinavii au avut probleme în special în atac, nici Dolberg și nici cel care l-a înlocuit, Cornelius, nefiind capabili să ducă treaba până la capăt. Chiar dacă, pe parcursul meciului, Kasper Hjulmand a schimbat și sistemul, e posibil ca danezii să înceapă tot cu trei stoperi în fața Franței, pentru mai multă siguranță defensivă. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Franta vs Danemarca
Pronostic:
1
Cota
1.88
Cota finala: 1.88
Profit: 8.80
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro