Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Germania

BETFAIR SPORTSBOOK

Derby-ul grupei E găsește cele două forțe ale fotbalului mondial în momente diferite de formă. Spania vine după cea mai categorică victorie a sa la un turneu final, Mondial sau Euro, 7-0 cu Costa Rica, în timp ce germanii vin după eșecul surprinzător în fața Japoniei, scor 1-2. Echipa lui Hansi Flick riscă să repete rușinea de la CM 2018, când a fost eliminată încă din faza grupelor.

Cele două echipe s-au întâlnit de 25 de ori până acum, iar bilanțul este unul extrem de ecbilibrat: 8 victorii Spania, 8 remize, 9 victorii Germania. Doar 4 din aceste 25 de jocuri au fost la Mondiale, însă, unde Germania s-a impus de două ori, în 1966 și 1982, un meci s-a terminat egal, 1-1, în 1994, iar ultimul disputat, în semifinalele 2010, a fost câștigat de Spania cu 1-0.

cota2.ro

Cele mai recente întâlniri dintre cele două echipe au avut loc în ediția 2020/2021 a UEFA Nations League, când un meci s-a terminat egal, 1-1, în Germania, iar în al doilea, pe teren spaniol, „La Roja” s-a impus cu un neverosimil 6-0!

Germania, clasată pe locul 10 în lume în clasamentul FIFA, a obținut doar două victorii în ultimele nouă meciuri internaționale în toate competițiile, iar antrenorul Hansi Flick a recunoscut că echipa sa "este sub presiune" înaintea meciului crucial de duminică cu Spania.

  • Spania: W W W L W
  • Germania: L W D L W

În ceea ce privește Germania, Leroy Sane a ratat înfrângerea cu Japonia din cauza unei accidentări la genunchi, iar extrema lui Bayern Munchen rămâne incert pentru meciul de duminică, deși a revenit la antrenamente în ultimele zile.

Este puțin probabil ca Flick să facă prea multe schimbări, dacă va face vreuna, în formația de start, urmând să rămână intactă o linie de patru din spate formată din Niklas Sule, Antonio Rudiger, Nico Schlotterbeck și David Raum, care îl va proteja pe căpitanul Manuel Neuer între buturi.

Gundogan probabil își va păstra locul în mijlocul terenului, alături de Joshua Kimmich, jucătorul lui Man City încercând să devină primul jucător de la Miroslav Klose, în 2002, care marchează în primele două meciuri ale Germaniei la o Cupă Mondială.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Spania vs Germania
Pronostic:
Peste 1.5goluri/meci Peste 6.5cornere/meci Fiecare Peste 2.5cornere/meci
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro