Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETFAIR SPORTSBOOK

1.Brazilia și Elveția se întâlnesc într-un meci tare din grupa G de la Cupa Mondială, astazi, de la ora 18:00, pe stadionul 974 din Doha. Ambele formații vin după victorii în prima etapă din această fază și sunt favorite la calificare în prezent. Este pentru a treia oară când acestea se întâlnesc la Cupa Mondială, precedentele două partide terminându-se la egalitate: 2-2 în 1950 și 1-1 în 2018. 

Brazilia a impresionat în primul său meci de la Cupa Mondială, în care a câștigat cu 2-0 în fața Serbiei, datorită dublei lui Richarlison, cel care va concura, cu una dintre reușite, și la golul turneului.

cota2.ro

Evoluția și rezultatul sunt aspectele pozitive ale partidei cu Serbia. S-au petrecut însă și lucruri negative, iar unul dintre acestea este accidentarea lui Neymar. Starul Selecao a ieșit cu glezna umflată de pe teren și nu va mai juca în cele două meciuri rămase din faza grupelor, cu Elveția și Camerun. Are însă șanse să reintre în fazele eliminatorii, dacă Brazilia va ajunge acolo. 

  • Brazilia: W W W W W
  • Elvetia: W L W W W

În afara lui Neymar, Tite l-a pierdut și pe principalul său fundaș dreapta, pe Danilo. Jucătorul lui Juventus a terminat pe teren meciul cu Serbia, dar s-a ales și el cu o problemă similară cu cea a lui Neymar. Asta înseamnă că veteranul Dani Alves ar putea reveni ca titular, asta dacă nu cumva va fi preferat pentru acea poziție Eder Militao. 

Elveția nu este o echipă care să joace un fotbal prea spectaculos, dar rămâne un adversar incomod pentru oricine. N-a pierdut cu Brazilia nici în turneul de acum patru ani, iar anul trecut, la Euro 2020, a eliminat Franța din competiție, iar apoi a pierdut abia la loviturile de departajare în fața Spaniei. 

În primul său meci din Qatar, Elveția nu a evoluat extraordinar contra Camerunului, dar nici nu a fost nevoie, înturcât a reușit chiar și așa să ia toate cele trei puncte și să fie într-o poziție foarte bună pentru a obține calificarea. 

De retinut:

  • Elveția a câștigat doar unul din cele 8 meciuri contra echipelor sud-americane la Cupa Mondială (2 egaluri și 5 înfrângeri) - cu Ecuador (2-1 în 2014). 
  • Brazilia este neînvinsă în ultimele 16 meciuri din faza grupelor, la Cupa Mondială. 
  • Elveția nu a câștigat niciodată primele sale 2 meciuri la o Cupă Mondială. 

2.Portugalia și Uruguay se întâlnesc în etapa a doua din Grupa F de la SuperMondialul din Qatar, astazi, pe Lusail Iconic Stadium. 

Va fi al doilea duel direct la o ediție a CM. Precedentul a avut loc chiar în 2018, în optimile de finală, când Uruguay a câștigat cu 2-1, datorită dublei lui Edinson Cavani. Lusitanii au ocazia de a-și lua revanșa și, odată cu posibila calificarea în faza următoare, pot îngreuna situația sud-americanilor, care ar risca să rateze optimile în cazul unui eșec. 

Portugalia e singura echipă care a câștigat în Grupa F, în prima etapă. La capătul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale turneului până acum, lusitanii s-au impus cu 3-2 în fața Ghanei.

Lusitanii, care au pierdut o singură dată în ultimele 13 meciuri disputate în grupe la Mondiale (7 victorii, 5 egaluri), încearcă acum să câștige primele două jocuri din această fază pentru doar a treia oară în istoria participărilor lor la turneul final. În precedentele două ocazii în care au reușit să o facă, în 1966 și în 2006, au ajuns până în semifinale. 

Dar Portugalia nu se simte confortabil în duelurile cu naționalele sud-americane. A câștigat doar una din ultimele 9 confruntări cu adversare din America de Sud: 1-0 cu Argentina, într-un amical din 2014. În rest, 3 egaluri și 5 înfrângeri. 

  • Portugalia: W W L W L
  • Uruguay: D W L W D

Uruguay vine după o remiză neconvingătoare în primul meci al grupei, 0-0 cu Coreea de Sud. Pentru uruguayeni, a fost cel de-al cincilea clean-sheet consecutiv în faza grupelor la Mondiale. În toată istoria competiției, nicio echipă nu a legat 6 meciuri fără gol primit. 

Însă marea problemă a sud-americanilor pare să fie ofensiva. Cumva surprinzător, în condițiile în care Uruguay se bazează în atac pe Luis Suarez și Cavani, ambii cu goluri la Mondialele din 2010, 2014 și 2018, și pe starul în ascensiune de la Liverpool, Darwin Nunez. Niciunul nu a reușit să fie cu adevărat periculos contra sud-coreenilor, astfel că echipa pregătită de Diego Alonso are două meciuri consecutive fără gol marcat la CM. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Brazilia vs Elvetia
Pronostic:
Peste 1.5goluri/meci Peste 6.5cornere/meci Brazilia P3.5cornere/meci
Cota
1.66
Portugalia vs Uruguay
Pronostic:
1X
Cota
1.24
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro