Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

UNIBET

1.Olanda joacă împotriva Qatarului în ultima etapă a grupei A de la Cupa Mondială, pe ”Al Bayt” din Al Khor, astazi, de la ora 17:00. Echipa țării gazde este eliminată, în timp ce Olanda este aproape calificată. Olanda mai poate ieși din concurs doar dacă pierde la cel puțin două goluri diferență. În schimb, s-ar putea să fie necesară o victorie și să conteze inclusiv scorul, atunci când vine vorba de lupta pentru primul loc. 

Olanda are patru puncte înaintea ultimului meci din faza grupelor, dar le-a obținut fără să joace extraordinar. În prima partidă din Qatar, batavii au câștigat cu 2-0 în fața Senegalului, dar jocul a fost foarte aproape să se încheie 0-0. Golurile lui Gakpo și Klaassen au venit pe final, iar deschiderea de scor a venit după o greșeală a lui Edouard Mendy. 

cota2.ro

În al doilea meci, Olanda a marcat repede, Gakpo reușind al doilea său gol la turneul final. N-a jucat însă deloc grozav apoi. După un gol anulat de VAR, Ecuador a reușit să marcheze pe bune imediat după pauză, prin Enner Valencia, primul jucător care a ajuns la trei goluri marcate la această Cupă Mondială. Scorul a rămas 1-1, dar sud-americanii au fost mai aproape de victorie decât batavii, în minutele rămase. 

  • Olanda: D W W W W
  • Qatar: L L W W W

Qatar a fost una dintre cele mai slabe echipe de până acum de la Cupa Mondială și, totodată, și prima care a fost eliminată matematic, după ce a pierdut la două goluri diferență ambele partide disputate. După o evoluție aproape ridicolă în meciul de deschidere, în fața Ecuadorului, pierdut cu 2-0, dar asta pentru că sud-americanii nu prea au mai forțat în partea secundă, echipa țării gazdă a avut niște momente ceva mai bune în al doilea joc, dar și acolo au sfârșit învinși cu 3-1 de Senegal. 

În a doua sa partidă de la Cupa Mondială, Qatar a fost dominată de reprezentativa din vestul Africii, însă primul gol a venit abia aproape de pauză.

2.Anglia a ratat o primă șansă de calificare în optimile de finală la Mondialul din Qatar, dar în continuare este bine poziționată în această luptă. Harry Kane & Co au inclusiv varianta înfrângerii în partida cu Țara Galilor, programată astazi, de la ora 21:00, de la aceeași oră cu Iran – SUA, în cadrul Grupei B. Există și un scenariu prin care ambele selecționate pot merge mai departe.

În primele două meciuri, Țara Galilor a adunat 6 șuturi pe spațiul porții. Gareth Bale a marcat singurul gol al echipei până acum, din penalty, dar starul galez a dezamăgit mai degrabă. El nu a fost deloc vizibil în jocul contra Iranului.

Țara Galilor este pe ultimul loc în grupă înaintea ultimei etape, dar șanse de calificare încă există. Victoria împotriva Angliei este obligatorie, dar în același timp are nevoie și de un rezultat de egalitate între Statele Unite și Iran. Dacă în celălalt meci din grupă una dintre selecționate va lua toate cele trei puncte, atunci galezii vor avea nevoie de un succes la 4 goluri contra selecționatei lui Gareth Southgate.

  • Tara Galilor: L D L L L
  • Anglia: D W D L L

Anglia a intrat la Mondial cu un succes clar, 6-2 cu Iran, care i-a oferit încă de atunci o șansă imensă de a merge mai departe, în contextul în care golaverajul este primul criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Three Lions puteau să obțină calificarea matematică în optimile de finală după al doilea joc cu SUA, dar au terminat doar 0-0 cu această ocazie. Au preferat însă să evolueze prudent, pe parcursul celor 90 de minute având doar 3 șuturi pe spațiul porții, în timp ce raportul la cornere a fost 3-7. 

De retinut:

  • Ultima confruntare între cele două selecționate a avut loc în urmă cu 2 ani, într-un amical, iar Anglia s-a impus atunci cu 3-0.
  • Anglia a câștigat cele mai recente șase jocuri contra Țării Galilor.
  • La un turneu final au mai fost față în față la Euro 2016, iar englezii au ieșit învingători, cu 2-1.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Olanda vs Qatar
Pronostic:
1 & Peste 1.5goluri/meci
Cota
1.35
Tara Galilor vs Anglia
Pronostic:
X2 Anglia Peste 0.5goluri/meci Peste 6.5cornere/meci
Cota
1.50
Cota finala: 2.03
Profit: 5.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro