Ponturi Pariuri Fotbal Tunisia vs Franta

UNIBET

Tunisia și Franța se întâlnesc maine, 30 noiembrie, de la ora 17:00, pe Education City Stadium din Al Rayyan, într-un meci din ultima etapă a grupei D, care, teoretic, are miză doar pentru nord-africani. Campioana mondială de acum patru ani este deja calificată matematic în optimi, însă nu și-a securizat și primul loc. E greu de crezut însă că-l va pierde, având un golaveraj net superior față de Australia, singura echipă care o mai poate egala la puncte. 

Tunisia este una dintre echipele care încă nu au marcat la această Cupă Mondială. În cele două meciuri disputate până acum, nord-africanii nu au arătat prea multe, motiv pentru care au șanse foarte mici să mai continue în această competiție. Au însă un punct, după jocurile cu Danemarca și Australia, iar o eventuală victorie surpriză contra Franței le-ar mai putea da ceva speranțe. 

cota2.ro

În ambele partide de până acum, Tunisia a încercat să joace destul de defensiv și să lovească pe contraatac. A fost aproape de câteva ori să o facă împotriva Danemarcei, cu care a făcut 0-0 în final. 

  • Tunisia: L D W L W
  • Franta: W W L W L

Acum, Tunisia are parte de o misiune aproape imposibilă în fața Franței. Șansele sunt însă puțin mai mari, în condițiile în care Didier Deschamps s-ar putea să menajeze unii titulari. În schimb, Jelel Kadri s-ar putea să forțeze și să-l titularizeze în premieră pe Wahbi Khazri. Pentru a se califica, nord-africanii trebuie să câștige și să spere că Australia nu se va impune cu Danemarca. Dacă nordicii se vor impune, atunci Tunisia trebuie să câștige la o diferență de scor cu un gol mai mare decât o vor face scandinavii. 

Echipa lui Didier Deschamps a reușit să facă șase puncte din primele două jocuri și să devină prima echipă care se califică matematic în fazele eliminatorii ale turneului final. După ce a fost condusă de Australia, Franța a făcut apoi spectacol și s-a impus cu 4-1. Apoi a avut parte de un meci ceva mai greu cu Danemarca, dar a avut din nou o reacție foarte bună, după ce a fost egalată și pusă sub presiune de echipa scandinavă. S-a impus cu 2-1 datorită dublei lui Mbappe și practic și-a asigurat inclusiv primul loc. Îl mai poate pierde doar dacă e învinsă de Tunisia, iar Australia bate Danemarca, iar scorurile înregistrate vor ajuta formația din Down Under să recupereze și diferența de șase goluri de la golaveraj. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Tunisia vs Franta
Pronostic:
2 Final Tunisia Sub 1.5gouluri/meci Cele mai multe cornere-Franta
Cota
2.14
Cota finala: 2.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro