Ponturi Pariuri Fotbal Australia vs Danemarca

UNIBET

Aceasta este a doua confruntare dintre Australia și Danemarca la Cupa Mondială, după o remiza 1-1 în faza grupelor competiției, în 2018, la ultima ediție. Poate surprinzător, dar dintre cele două echipe, Australia este cea care are o victorie după primele două etape. Socceroos se poate califica și cu un egal, în timp ce pentru Danemarca victoria este singura opțiune. Sigur, și Tunisia rămâne cu șanse matematice, dar africanii joacă împotriva Franței. Meciul dintre Australia și Danemarca este programat maine, pe stadionul Al Janoub din al Wakrah.

Australienii au șocat în primele lor 10 minute la Mondial, după ce au deschis scorul împotriva campioanei en-titre. Însă, magia lor nu a durat prea mult, Francezii preluând ușor dar sigur controlul după acel gol. Totuși o înfrângere firească pentru Australia în fața unui asemenea adversar. A avut un singur șut pe poartă în acea partidă, fără șanse după acel prim gol. 

cota2.ro

Și în meciul cu Tunisia, Australia a avut posesia inferioară și a reușit să marcheze devreme. Diferența a fost clasa adversarului, care nu a fost capabil să pătrundă defensiva australienilor. Tunisienii au avut patru șuturi pe poartă față de doar două ale adversarilor. 

  • Australia: W L W W W
  • Danemarca: L D W L W

Europenii au dezamăgit până acum la Cupa Mondială. Ei au fost actorii principali în prima remiză albă a acestei ediții, iar apoi au îngenuncheat în fața lui Mbappe. În meciul împotriva Tunisiei a avut 4 șuturi pe cadrul porții, dar nu a reușit să marcheze. A dominat din punct de vedere al posesiei, a avut mai multe ocazii dar insuficient pentru a aduna 3 puncte.

Și în meciul împotriva campioanei en-titre a avut avantajul posesiei, ce-i drept la limită aici. Însă, a avut de două ori mai puține șuturi, și de 3 ori mai puține pe cadrul porții. Totuși, a avut mai multe pase decât Franta. În total în cele două meciuri a obținut 15 cornere, a fost sancționată de 4 ori cu cartonașul galben.

De retinut:

  • Australia a pierdut opt din cele 11 meciuri disputate la Cupa Mondială împotriva echipelor europene, primind gol în toate cele 11 meciuri. Totuși, unul din cele 3 egaluri a fost împotriva Danemarcei.(1-1 în 2018).
  • Danemarca este fără victorie în ultimele cinci meciuri de la Cupa Mondială, după ce a învins Peru la turneul din 2018. În urma înfrângerii cu Franța, ar putea pierde pentru prima dată 3 meciuri consecutive în faza grupelor la acest turneu. 
  • Australia încearcă să se califice în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale pentru a doua oară în cele șase participări la turneul final, după ce a mai reușit acest lucru doar în 2006. 
  • Australia a câștigat doar trei din cele 18 meciuri disputate la Cupele Mondiale, învingând Japonia în 2006, Serbia în 2010 și Tunisia în acest an.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Australia vs Danemarca
Pronostic:
Sub 3.5goluri/meci Sub 11.5cornere/meci X2
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro