Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.13

Superbet

1.Costa Rica și Germania se vor întâlni in seara asta, de la ora 21:00, pe ”Al Bayt” din Al Khor, într-un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale. Cine se impune în acest meci va avansa avansa mai mult ca sigur în turneu, în timp ce învinsa va pleca acasă. În caz de remiză, latino-americanii mai speră, în timp ce nemții vor fi eliminați 100%. În cazul germaniei, s-ar putea să conteze însă și golaverajul, într-o posibilă luptă de la distanță cu Japonia. 

Costa Rica a început cum nu se putea mai prost această Cupă Mondială, cu cel mai drastic eșec de până acum, din Qatar, 0-7 cu Spania, pe ”Al Thumama” din Doha. Înfrângerea în fața Furiei Roja aproape i-a adus titlul de cea mai slabă echipă de la turneul final, însă a reușit să-și spele imaginea într-o anumită măsură în următorul joc, cel cu Japonia. 

cota2.ro

Costa Rica are acum chiar șanse matematice de a continua în competiție, întrucât depinde doar de ea. După victoria cu 2-1 contra Germaniei, Japonia n-a mai avut parte de aceleași spații și a avut probleme în a desface apărarea latino-americană. 

  • Costa Rica: W L W W D
  • Germania: D L W D L

Germania a început acest turneu final cum nu se putea mai prost, amtind de ceea ce s-a întâmplat acum patru ani. În Rusia, nemții au debutat cu un 0-1 în fața Mexicului, în timp ce acum au pierdut cu 2-1 contra Japoniei. Echipa lui Hansi Flick a deschis scorul din penalty, prin Guendogan, apoi a ratat și alte ocazii importante.

Cu șanse doar la locul secund, Germania trebuie să câștige contra Costa Ricăi și să spere că niponii nu se vor impune în meciul care se joacă în paralel. În cazul în care nemții vor câștiga, iar asiaticii vor scoate un punct cu Spania, atunci totul se decide la golavaraj.

2.Spania a început entuziasmant această ediție a SuperMondialului, cu cea mai mare victorie din istoria ei la un turneu final, fie Euro, fie Mondial, 7-0 cu Costa Rica. În runda a doua, însă, a reușit doar o remiză, 1-1 cu Germania, astfel că, înaintea etapei a treia din faza grupelor, „La Roja” e lider în grupa E, cu patru puncte.

Japonia, adversara sa din seara asta, a dat lovitura în meciul cu Germania din prima etapă, scor 2-1, dar apoi, inexplicabil, a cedat cu 0-1 în fața costaricanilor. Înaintea rundei decisive, niponii sunt pe locul 2, cu 3 puncte, la fel ca central-americanii, dar cu un golaveraj superior. 

Evident, echipa lui Moriyasu vrea să repete surpriza din prima etapă și nu rușinea din a doua rundă. Japonia nu a întâlnit niciodată până acum Spania într-un meci oficial, iar singura întâlnire directă dintre cele două selecționate, un meci amical din 2001, s-a terminat cu victoria la limită a ibericilor: 1-0.

  • Japonia: L W L D W
  • Spania: D W W W L

Spania se bazează pe faptul că nu a pierdut niciunul din precedentele cinci dueluri de la un turneu final mondial în fața unei echipa asiatice în 90 de minute: o înfrângere la penalty-uri - cu „ajutorul” arbitrilor - în fața Coreei de Sud în 2002 este o mică pată pe CV-ul „La Roja”.

Echipa iberică a câștigat, de asemenea, ultimul meci din grupă în opt din ultimele nouă participări la Cupa Mondială, singura excepție în acest parcurs fiind un egal, 2-2 cu Marocul, în 2018.

Spania se află într-o situație ciudată. Oricât de surprinzător ar părea, ibericilor le-ar conveni mai mult să piardă în fața Japoniei, decât să câștige sau să facă egal. Motivul? Cu un eșec și o calificare de pe locul 2, „La Roja” ar obține două lucruri: ar evita Brazilia în „sferturi” și/sau Argentina în semifinale. Evident. în cazul în care cele două își câștigă grupele și ajung până în acel punct. Al doilea lucru pe care l-ar obține? Ar scăpa de Germania, care ar fi eliminată chiar dacă ar câștiga în meciul său cu Costa Rica, pentru că în acest caz, s-ar califica Japonia prima și Spania a doua.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Costa Rica vs Germania
Pronostic:
2-5 goluri/meci
Cota
1.33
Japonia vs Spania
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere Peste 1.5 cartonașe în meci
Cota
1.60
Cota finala: 2.13
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro