Ponturi Pariuri Fotbal Serbia vs Elvetia

UNIBET

Serbia și Elveția sunt adversare in seara asta, de la ora 21:00, pe Stadium 974 din Doha într-un meci decisiv pentru calificare, în prima fază eliminatorie a Cupei Mondiale din Qatar. Cele două formații se reîntâlnesc la patru ani, după ce au făcut parte tot dintr-o grupă cu Brazilia, la turneul final din Rusia. Atunci, Elveția a câștigat cu 2-1 în etapa a doua a fazei, reușind în final calificarea. 

Elveția nu a arătat un fotbal de calitate la acest turneu final, dar jocul spectaculos n-a fost niciodată specialitatea ”Rossocrociatilor”. Formația din Alpi a fost mereu însă una incomodă pentru majoritatea adversarilor, iar asta pot confirma italienii, după ceea ce au pățit în preliminarii, dar și francezii, eliminați anul trecut, de la Euro 2020 chiar de Elveția. 

cota2.ro

  • Serbia: D L W W W
  • Elvetia: L W L W W

În mod normal, Elveției ar trebui să-i ajungă un punct cu Serbia pentru a termina pe locul secund. În cazul în care Camerunul produce surpriza și bate Brazilia (care e deja calificată și are aproape asigurat și primul loc), atunci echipa lui Murat Yakin ar trebui să câștige, întrucât golaverajul n-o ajută în raport cu africanii. 

După remiza cu africanii, Serbia e condamnată să câștige acum în fața Elveției pentru a se califica. În plus, dacă Brazilia pierde, ex-iugoslavii trebuie să bată la o diferență de scor cu un gol mai mare decât cea la care se impun camerunezii. 

De retinut:

  • Serbia a pierdut fiecare din ultimele 3 meciuri jucate în ultima etapă a fazei grupelor la Cupa Mondială, primind 2 goluri în fiecare dintre acestea. 
  • Elveția nu a pierdut însă niciodată în ultimul meci din grupe la ultimele 4 participări la Cupa Mondială (2 victorii și 2 egaluri). 
  • Elveția a pierdut meciul precedent cu Brazilia, dar 2 înfrângeri consecutive la Cupa Mondială nu a mai suferit din 1994, când a fost învinsă în serie de Columbia și Spania, după victoria cu 4-1 în fața României. 


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Serbia vs Elvetia
Pronostic:
Sub 3.5goluri/Sub 6.5cartonase/meci
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro