Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

Superbet

1.Franța și Polonia sunt adversare în optimile de finală ale SuperMondialului, astazi, de la ora 17:00, pe Al Thumama Stadium, din Doha. 

Va fi doar al doilea duel direct la Mondiale. Precedentul a avut loc cu 40 de ani în urmă, în finala mică din Spania, iar polonezii s-au impus cu 3-2. Tot din 1982 datează și ultimul succes al Poloniei în fața francezilor. În august acel an, într-un amical, a fost 4-0 pentru polonezi. 

cota2.ro

De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit de 7 ori, iar ”Les Bleus” nu au pierdut: 3 victorii, 4 egaluri. Mai mult decât atât, în cele mai recente 3 dueluri, actuala campioană mondială nici măcar nu a primit gol. 

Naționala lui Didier Deschamps s-a calificat de pe primul loc în Grupa D, unde a acumulat 6 puncte. După victoriile cu Australia (4-1) și Danemarca (2-1), Franța a pierdut ultimul meci, 0-1 cu Tunisia, însă în prelungirile partidei golul marcat de Antoine Griezmann a fost anulat de o decizie discutabilă a brigăzii de arbitri. 

  • Franta: L W W L W
  • Polonia: L W D W W

Pentru prima oară în 36 de ani, Polonia va juca în optimile de finală la Mondiale. Nu a fost însă o calificare memorabilă a polonezilor. Lewandowski și colegii săi au ajuns în această fază de pe locul 2 în Grupa C, clasare obținută la golaveraj, după ce, în ultimul meci, au avut o prestație dezamăgitoare în duelul cu Argentina, care s-a impus cu 2-0. Până când Arabia Saudită a marcat contra Mexicului, în partida pe care nord-americanii au câștigat-o cu 2-1, departajarea era făcută de criteriul fair play (numărul de cartonașe galbene). 

Lewa rămâne principala armă ofensivă a Poloniei. A fost implicat în ambele goluri marcate de naționala lui Czeslaw Michniewicz - a înscris unul, a pasat decisiv la celălalt - și a tras 3 din cele doar 5 șuturi pe poartă expediate de polonezi la actuala ediție a Mondialului. 

2.Anglia și Senegal se înfruntă, astazi, de la ora 21:00, într-unul din cele mai echilibrate jocuri din cadrul optimilor de finală la Mondialul din Qatar. Englezii au acces în fazele eliminatorii fără să fi cunoscut gustul înfrângerii. În schimb, campioana Africii a prins optimile după un joc la mare luptă cu Ecuador, câștigat cu scorul de 2-1. Acesta este primul meci direct între cele două selecționate.

Three Lions au câștigat Grupa B cu 7 puncte, după ce au mai remizat cu SUA (0-0) și au învins Țara Galilor cu 3-0.

Anglia a avansat cu cel mai bun atac, alături de Spania, ambele înregistrând o medie de 3 goluri / joc. Iar pentru selecționata lui Southgate nu a marcat încă Harry Kane.

Atacul le oferă englezilor multă încredere. Lucurile sunt încă incerte în ceea ce privește apărarea. Maguire și Stones au contribuit la două clean-sheet-uri în primele trei meciuri, dar Anglia nu a întâlnit încă un adversar care să o pună sub mare presiune.

  • Anglia: W D W D L
  • Senegal: W W L D W

În prima fază a competiției, Senegal s-a descurcat și fără starul de la Bayern Munchen. A pierdut primul meci cu Olanda (scor 0-2), dar s-a descurcat bine timp de 80 de minute. Aflați apoi sub presiune, a câștigat următoarele două partide, 3-1 cu Qatar și 2-1 cu Ecuardor.

Selecționata africană este la a treia prezență la un Mondial. Iar la prima participare, în 2002, a acces până în sferturile de finală. A învins Suedia în optimi, înainte de a fi eliminată de Turcia după prelungiri.



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Anglia vs Senegal
Pronostic:
Anglia marchează peste 0.5 goluri Anglia va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.50
Franta vs Polonia
Pronostic:
1
Cota
1.38
Cota finala: 2.07
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro