Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

BETANO

1.”Roș-albaștrii” continuă cursa spre zona superioară. Actualmente, cu încă un joc restant de disputat, vicecampioana este clasată pe locul 5, cu 29 de puncte, înaintea jocului din etapa a 19-a, de pe teren propriu, cu CS Mioveni. FCSB este favorită clară contra ”lanternei roșii”, trupă care a adunat doar opt puncte în acest sezon.

Bucureștenii conduc la mini-istoricul partidelor directe, cu cinci victorii și trei egaluri în timpul regulamentar, din opt confruntări la nivel oficial. În tur însă, argeșenii au scos eroic un egal pe teren propriu, 1-1. 

cota2.ro

FCSB a învins joi cu 3-2 într-o restanță la FC Botoșani. Astfel, ”roș-albaștrii” sunt la trei triumfuri succesive în campionat, cu opt goluri înscrise în total. 

FCSB trebuie să-și corijeze bilanțul de pe teren propriu, acolo unde a adunat doar 16 puncte din cele opt jocuri. Totuși, este de notat că FCSB nu a mai pierdut acasă în campionat din 3 aprilie (0-2, cu CS Universitatea Craiova). Iar partidele de acasă ale ei sunt foarte spectaculoase, ultimele cinci dueluri domestice încheindu-se cu ”Over 2,5 goluri” la final. 

Mai departe însă, FCSB are reale probleme defensive, primind cel puțin un gol în nouă din ultimele zece partide oficiale de pe teren propriu. Gazdele de astazi, au cea mai slabă apărare din primele opt clasate, cu 23 de goluri încasate. 

  • FCSB: W W D W L
  • Mioveni: W L W L L

Argeșenii au un singur triumf stagional, un 1-0 în deplasare la Sepsi, în 2 septembrie. În continuare, ”galben-verzii” au cel mai modest atac, cu doar zece goluri marcate, iar înaintea acestei runde aveau cea mai slabă apărare, cu 27 de goluri primite. 

Altfel însă, Mioveniul a reușit să fie ceva mai bine organizată în această perioadă, ultimele două meciuri fiind pierdute la limită în fața unor fruntașe: 1-2 la Farul și 0-1, acasă cu CFR. 

2.Brazilia va juca împotriva unui adversar ușor surprinzător în prima fază eliminatorie a Cupei Mondiale din Qatar. Este vorba de Coreea de Sud, formație în fața căreia Selecao va porni ca favorită. Brazilia a venit în Qatar cu un lot extrem de puternic și a fost văzută încă din start ca mare favorită. Va fi al 8-lea meci dintre Brazilia și Coreea de Sud, dar primul oficial. Precedentul lor duel, un amical disputat în iunie, a fost câștigat de sud-americani cu 5-1 la Seul.

  • Brazilia: L W W W W
  • Coreea de Sud: W L D W W

Din punctul meu de vedere,avem un meci simplu,un meci pe care Brazilia ar trebui sa-l castige la handicap.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FCSB vs Mioveni
Pronostic:
1
Cota
1.42
Brazilia vs Coreea de Sud
Pronostic:
1 & Peste 1.5golurimeci
Cota
1.45
Cota finala: 2.06
Profit: 10.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro