Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.48

Superbet

Dupa o pauza bine meritata revenim si cu pariuri din liga 1, care ne ofera un meci interesant intre FCSB si Mioveni. Gazdele au un moral destul de bun inaintea startului, avand in vedere ca au 4 victorii si o infrangere in ultimele 5 etape din SuperLiga, in timp ce Mioveniul este lanterna rosie in acest sezon si se lauda cu o singura victorie. N are rost sa ne gandim daca Mioveniul va face aici o supriza, ci ar trebui sa ne intrebam daca FCSB poate tura din prima motoarele dupa aceasta pauza, asa cum Farul a facut-o in startul noii etape.

------------

cota2.ro

Japonia a reusit o mare performanta in acest campionat Mondial, castigand in fata Germaniei si Spaniei, terminand pe locul 1 in grupa groazei. Acum, nu stim ce intentii au avut spaniolii. Ori au cedat pe bune in fata Japoniei, ori au cedat intentionat pentru a da de Maroc in optimi.

Totusi, Croatia este pe alt sasiu construit. Acestia erau sa piarda cu Belgia, care a jucat mult mai bine, insa au iesit cu acel 0-0 care a trimis echipa lui Hazard si compania.

 Apărarea fermă a lui Josko Gvardiol, starul la mare căutare de la RB Leipzig, a ajutat, de asemenea, echipa lui Zlatko Dalic să treacă de linia de sosire în remiza 0-0, care a făcut ca vicecampionii din 2018 să termine pe locul al doilea în Grupa F, după Maroc, și să se califice la mustață pentru fazele eliminatorii.

Croatia va avea lotul complet pentru acest meci, in timp ce pentru Japonia vor lipsi, Moriyasu, suspendat si Kubo, accidentat.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Mioveni
Pronostic:
1 solist
Cota
1.42
Japonia vs Croatia
Pronostic:
PSF 2
Cota
1.75
Cota finala: 2.48
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro