Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs CFR

UNIBET

Nici nu se putea un meci mai interesant în ultima etapă din grupa C a Cupei. Farul Constanța și CFR Cluj se luptă pentru unul din primele două locuri care duc în sferturile de finală. CFR, ”U” Cluj și Farul au câte 4 puncte, Rapidul are 3, iar Alexandria (1) și Dumbrăvița (0) nu mai au șanse de calificare. Astfel, cine câștigă la Ovidiu astazi va accede în următoarea fază.

În ultimul meci direct, jucat în 28 august, Farul a învins cu 3-1 în Gruia. Triumful dobrogenilor a venit după ce în precedentele patru dueluri directe din SuperLiga CFR a învins de trei ori și a scos o remiză, fără să primească vreun gol din partea ”alb-albaștrilor”. 

cota2.ro

Farul continuă să conducă SuperLiga, cu 44 de puncte, cu patru mai multe decât CFR, campioana en-titre având însă un meci restant de disputat. În weekend, Farul a spulberat-o acasă pe FC Botoșani (8-0)! Astfel, echipa lui Gheorghe Hagi are mai departe cel mai bun atac din campionat, cu 41 de reușite, respectiv cea mai exactă defensivă, cu numai 14 goluri încasate.

 În acest sezon oficial, Farul a pierdut o singură dată la nivel oficial, un 3-4 la CS Universitatea Craiova. 

Constănțenii au marcat cel puțin două goluri în fiecare din ultimele șapte meciuri de la Ovidiu. De asemenea, merită notat că fariștii nu au mai fost învinși acasă din 25 aprilie, atunci când cedau cu 0-4 în fața celor de la FCSB. 

  • Farul: W L D W W
  • CFR: W W W W W

CFR este în formă maximă. Cu victoria de duminică în fața Chindiei, 2-0 la Cluj, a ajuns la șase triumfuri oficiale la rând. În patru din aceste șase dueluri, clujenii lui Dan Petrescu au marcat cel puțin de două ori. 

Traseul actual al ”alb-vișiniilor” face ca practic CFR să nu aibă decât două eșecuri oficiale din 15 septembrie încoace. 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Farul vs CFR
Pronostic:
1X & Peste 6.5cornere/meci
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro