Ponturi Pariuri Fotbal ​Croaţia vs Brazilia

BETANO

​Croaţia - Brazilia, meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, este programat, vineri, 9 decembrie, de la ora 17:00, pe Education City Stadium din Al-Rayyan.

Croaţia a ajuns în sferturile de finală cu o singură victorie în patru meciuri, un 4-1 cu Canada, şi trei rezultate de egalitate, două remize albe, cu Maroc şi Belgia, şi una cu Japonia, în optimile de finală, 1-1, partidă în care s-a impus după loviturile de departajare. Croaţia, in 2018, a ajuns în finala cu Franţa (scor 2-4) după trei remize în meciurile eliminatorii, în care s-a impus de două ori la penalty-uri, cu Danemarca şi Rusia (în „optimi” şi „sferturi”), şi o dată în prelungiri, cu Anglia (în semifinale).

cota2.ro

Brazilia a mers la relanti in faza grupelor, avand rezultate nu foarte spectaculoase, pierzand unul dintre jocuri in fata celor de la Camerun, dar a făcut spectacol în optimile de finală, când a învins-o cu 4-1 pe Coreea de Sud, cu toate golurile marcate în prima repriză. Tete, a facut tot posibilul ca toti jucatorii sa prinda minute de joc, astfel ca Brazilia este sigura echipă naţională de la Cupa Mondială din Qatar care a folosit toţi cei 26 de jucători din lor, inclusiv cei trei portari. Ca si rezultate directe, cele două echipe s-au întâlnit până acum de patru ori, iar Brazilia s-a impus în trei meciuri cu Croaţia, de două ori la Campionatul Mondial, 1-0 în 2006 şi 3-1 în 2014 (de fiecare dată în faza grupelor), în timp ce o partidă s-a încheiat la egalitate.

Ma astept ca Brazilia sa detina controlul in acest joc, in care il vom revedea si pe Neymar, accidentat dupa primul joc si care a driblat cat se poate mai frumos in meciul din optimi, in care a si reusit sa inscrie. La capitolul cornere, Brazilia a avut in toate meciurile sub 10.5 cornere si ma astept sa vedem putin faze fixe de la coltul terenului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Croaţia vs Brazilia
Pronostic:
Brazilia se califica; sub 4.5 goluri in meci; sub 10.5 cornere in meci
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro