Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.33

Superbet

1.Croația și Brazilia deschid faza sferturilor de finală de la Cupa Mondială din Qatar, astazi, cu duelul lor de la ora 17:00, de pe Education City Stadium din Al Rayyan. Este al treilea lor meci direct într-un turneu final global, după ce s-au mai întâlnit în faza grupelor din 2006 și 2014. Ambele partide au fost câștigate de sud-americani, cu 1-0 și, respectiv, 3-1. 

Croații sunt pentru a treia oară în această fază la Cupa Mondială și de fiecare dată au reușit să avanseze în semifinale. În schimb, brazilienii sunt o prezență constantă între ultimele opt echipe.

cota2.ro

Finalistă acum patru ani, în Rusia, Croația n-a impresionat acum în Qatar, ajungând practic în sferturile de finală cu o singură victorie. A început competiție cu un 0-0 contra Marocului, într-un meci în care jocul n-a fost deloc unul suficient de bun încât să aducă toate puncte. A câștigat însă apoi clar contra Canadei, 4-1, după ce a fost condusă cu 1-0. În meciul decisiv pentru calificarea în fazele eliminatorii, croații au jucat contra Belgiei și au obținut remiza necesară. S-a terminat 0-0, după ce adversarii au ratat mai multe ocazii, mai ales prin Lukaku în finalul meciului. 

Contra Braziliei, Croația va pleca în mod clar cu șansa a doua . Dalic are parte însă de o veste bună, întrucât Borna Sosa pare că s-a recuperat și ar trebui să revină în primul 11, pe partea stângă a apărării. În rest, nu există probleme serioase în lotul vicecampioanei mondiale. 

  • Croatia: W D W D W
  • Brazilia: W L W W W

Brazilia este în mod cert una dintre cele mai puternice echipe din Qatar, iar sud-americanii și-au confirmat statutul încă din faza grupelor. Nu vorbim neapărat de rezultate, ci de joc și de forța cu care și-au dominat primii doi adversari. Selecao și-a asigurat calificarea după victoriile fără gol primit din primele două meciuri, cu Serbia (2-0, datorită dublei lui Richarlison) și Elveția (1-0, prin golul lui Casemiro).

După cele două succese existau însă mici semne de întrebare. Unul ar fi acela că, în amândouă meciurile, golurile au venit destul de târziu. În plus, în primul, Neymar și Danilo s-au accidentat. Apoi a fost pierdut și Alex Sandro, după care a venit și înfrângerea cu Camerun, doar că acel 0-1 n-a avut deloc impact asupra situației din grupă. În acea partidă s-au accidentat însă și Gabriel Jesus și Alex Telles, iar turneul s-a încheiat pentru ambii. 

2.Un clasic al fotbalului, Olanda - Argentina,se va disputa astazi, de la ora 21:00, pe Lusail Iconic Stadium, în sferturile de finală ale SuperMondialului din Qatar. 

Va fi al șaselea duel direct la CM, a treia cea mai întâlnită confruntare din istoria turneelor finale, după Brazilia - Suedia și Argentina - Germania, ambele disputându-se de câte 7 ori. 

Olandezii au pierdut doar o dată în fața sud-americanilor: 1-3 în finala din 1978, după prelungiri. În rest, două victorii are portocaliilor și două remize. Egalurile s-au înregistrat chiar în cele mai recente dueluri, în 2006 și 2014: de fiecare dată a fost 0-0. 

Ultima întâlnire între cele două naționale a avut loc în semifinalele Mondialului din 2014. S-a terminat 0-0 după 120 de minute, iar Argentina s-a calificat în ultimul act în urma loviturilor de departajare. 

  • Olanda: W W D W W
  • Argentina: W W W L W

În Qatar, Olanda și-a câștigat grupa din care a făcut parte, alături de Senegal, Ecuador și țara gazdă, înainte de a trece în optimile de finală de Statele Unite, scor 3-1. 

Argentina a început competiția din Qatar cu surprinzătorul eșec în fața Arabiei Saudite (1-2), care a pus capăt unei serii de 36 de meciuri fără înfrângere pentru albicelesti. Însă campioana Americii de Sud s-a repliat rapid și a terminat pe primul loc în grupă, după victoriile identice cu Mexic și Polonia (de fiecare dată, 2-0). Apoi, în optimi, naționala lui Lionel Scaloni a învins Australia cu 2-1. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Croatia vs Brazilia
Pronostic:
Peste 0.5 goluri în meci Peste 6.5 cornere în meci Peste 1.5 cartonașe în meci
Cota
1.50
Olanda vs Argentina
Pronostic:
Argentina marchează peste 0.5 goluri Argentina va avea peste 2.5 cornere
Cota
1.55
Cota finala: 2.33
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro