Ponturi Pariuri Fotbal Maroc vs Portugalia

BETANO

Maroc - Portugalia, sâmbătă, 10 decembrie 2022 17:00

Cupa Mondială 2022

cota2.ro


  • Arbitru: Facundo Raúl Tello Figueroa, Argentina, 40 de ani. Acesta a arbitrat pana acum doar in faza grupelor, acordand maximum 3 cartonase galbene. Insa, acesta a intrat in istoria arbitrajului dupa meciul dintre Boca Juniors si Racing Club cand acesta a acordat 10 cartonase rosii. In ultimele 10 meciuri arbitrate in prima liga argentiniana acesta a acordat peste 2.5 cartoanse galbene. Oricum, meciul va fi intens, iar miza una foarte uriasa.
  • Maroc:este cea mai disciplinata echipa de la acest campionat mondial, primind doar 2 cartonase galbene, iar ambele au fost aratate in minutul 90 al meciului. Echipa a ramas neinvinsa si a incasat doar un gol la acest mondial.
  • Portugalia: si ea se enumera printre echipele disciplinate. In ultimul meci, castigat categoric contra Elvetiei, scor 6-1, am avut parte de doar 2 cartonase aratate. Portugalia a cedat doar in fata Coreei de Sud, in ultimul meci din grupa, fiind deja calificata de pe primul loc.

Ma astept sa fie un meci echilibrat si prefer sa ma abtin in alegerea echipei care va merge mai departe, pentru ca am avut destule surprize pana acum. Cred totusi, ca Maroc isi va juca sansa pana in ultimul moment, iar disciplina cred ca a fost impusa de antrenor inca din startul jocului.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maroc vs Portugalia
Pronostic:
Maroc sub 0.5 cartonase in prima repriza
Cota
2.07
Cota finala: 2.07
Profit: 1.07
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro