Ponturi Pariuri Fotbal Maroc vs Portugalia

UNIBET

Maroc și Portugalia se întâlnesc pentru a treia oară la un Campionat Mondial, dar este pentru prima dată când o fac într-un meci din fazele eliminatorii. Precedentele două confruntări au avut loc în fazele grupelor. În 1986, în Mexic, magrebienii s-au impus cu 3-1, în timp ce în 2018, în Rusia, Portugalia a câștigat cu 1-0. Singurul gol al meciului de acum patru ani a fost marcat de Cristiano Ronaldo, cu capul, după o centrare a lui Moutinho.

Marocul, marea surpriză a „sferturilor” Cupei Mondiale, a ajuns neînvinsă până în această fază. Echipa lui Walid Regragui a remizat, 0-0, cu Croația, a învins Belgia cu 2-0 și a trecut cu 2-1 de Canada, câștigând grupa, cu șapte puncte. În „optimi”, Marocul a trecut de Spania, la lovituri de departajare, după ce cele 90 de minute regulamentare și cele 30 de prelungire s-au încheiat cu scorul de 0-0.

cota2.ro

Mai mult, niciun adversar de până acum nu a reușit să-i marcheze un gol naționalei magrebiene, singurul primit, cel din meciul cu Canada, fiind un autogol al lui Aguerd.

De cealaltă parte, Portugalia a ieșit din grupa sa tot de pe locul 1, după două victorii, 3-2 cu Ghana și 2-0 cu Uruguay, respectiv un eșec, 1-2 cu Coreea de Sud. În „optimi”, Portugalia a reușit o victorie categorică, 6-1 cu Elveția, deși această optime de finală era considerată cea mai echilibrată. 

Portugalia este echipa ajunsă în „sferturi” cu cele mai multe goluri marcate până acum, 12, la egalitate cu Anglia, dar care a și primit cele mai multe, 5. De cealaltă parte, Maroc este sfertfinalista cu cele mai puține goluri înscrise, doar 4, dar și echipa cu cele mai puține încasate, doar unul.

  • Maroc: W W W D W
  • Portugalia: W L W W W

Dacă pentru Maroc este prima calificare din istorie în „sferturile” Cupei Mondiale, Portugalia a ajuns în această fază pentru a treia oară. În precedentele două dăți în care a ajuns în sferturi de finală, s-a calificat de fiecare dată și în semifinale: locul 3 în 1966, respectiv locul 4 în 2006. La precedentele trei turnee finale, a ajuns de două ori în „optimi” (2010 și 2018), în timp ce în 2014 nu a depășit faza grupelor. 


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Maroc vs Portugalia
Pronostic:
X2 Sub 3.5goluri/meci Peste 5.5cornere/meci
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro