Ponturi Pariuri Fotbal Anglia vs Franta

BETFAIR SPORTSBOOK

Un adevărat clasic al fotbalului mondial, meciul dintre Anglia și Franța va da una dintre semifinalistele acestui SuperMondial, după jocul direct din seara asta.Rivalitatea dintre Anglia și Franța este una deja cunoscută în Europa, dar ultimul episod, care se va desfășura sâmbătă, pe stadionul ”Al Bayt” din Al Khor, va fi unul cu adevărat de excepție. E un meci de totul sau nimic pentru ambele echipe – cine câștigă, merge pentru a doua oară consecutiv în semifinalele SuperMondialului, în timp ce echipa care pierde pleacă acasă, iar visul s-a încheiat. Pentru englezi, însă, așteptările sunt majore. Actuala echipă a lui Gareth Southgate are o serie excelentă la turneele finale și, chiar dacă selecționerul britanic a fost deseori criticat pentru un joc ”plictisitor”, e un joc care oferă rezultate bune. 

De data aceasta, însă, Anglia nu e văzută ca favorită, măcar prin prisma faptului că Franța are în lot cel mai bun jucător de la acest turneu final, Kylian Mbappe. Totuși, englezii nu au primit decât două goluri, în primul meci contra Iranului, având o serie de peste 270 de minute fără gol primit. Totodată, Anglia e neînvinsă și are cel mai bun atac de la CM, marcând 12 goluri în patru meciuri, după 6-2 cu Iran, 0-0 cu SUA, 3-0 cu Țara Galilor și 3-0 cu Senegal în optimi, un meci pe care naționala lui Southgate l-a dominat clar.

cota2.ro

  • Anglia: W W D W D
  • Franta: W L W W L

Meciul se anunță unul extrem de echilibrat, dar poate cu Franța ușor favorită, mai ales că Anglia e echipa care a fost eliminată de cele mai multe ori în sferturile Mondialului, ieșind în această fază de șase ori.

Franța nu a strălucit în acel meci, dar a dominat categoric jocul, poate și datorită lui Kylian Mbappe, golgheterul turneului final din acest an, singurul jucător care a marcat de cinci ori, cu două goluri mai mult decât orice alt jucător în ultimele săptămâni. De altfel, Franța e și echipa cu cele mai multe șuturi la poartă, 70, în timp ce Mbappe e jucătorul cu cele mai multe șuturi pe poartă – 21 – din care nu mai puțin de 16 au venit din interiorul careului, semnalând încă o dată importanța pe care o are în joc.

De retinut:

  • Franța are șapte victorii în ultimele 8 meciuri la SuperMondial, unicul eșec venind în această ediție, cu Tunisia, într-un meci în care a folosit rezervele
  • Anglia are trei meciuri fără gol primit din patru la acest turneu final și trei meciuri care s-au încheiat cu peste 2.5 goluri


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Anglia vs Franta
Pronostic:
Sub 3.5goluri/meci Peste 6.5cornere/meci Fiecare peste 1.5cornere/meci
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 4.62
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro