Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 16.34

BETFAIR SPORTSBOOK

Udinese vs Fiorentina- Casele de pariuri ofera o cota consistenta pentru victoria oaspetilor, desi gazdele nu au reusit sa mai castige nici macar un punct in ultimele 6 meciuri. In schimb Fiorentina se afla intr-o forma buna cu 13 puncte adunate in ultimele 5 meciuri si cu moralul mult mai bun decat adversarii de astazi.


cota2.ro

Bury vs Rochdale- Pentru Bury lucrurile sunt aproape clare in privinta salvarii de la retrogradare aflandu-se pe ultima pozitie a clasamentului la 12 puncte de primul loc salvator. De partea cealalta Rochdale inca mai spera, aflandu-se la doar 4 puncte de primul loc ce o poate salva, iar cu o victorie in acest meci s-ar apropia la un singur punct.


AEL Limassol vs AEK Larnaca-Mizez pe victoria oaspetilor deoarece se afla intr-o forma clar mai buna decat gazdele, reusind sa stranga 12 puncte in 6 meciuri, fata de 3 puncte in 5 meciuri, cat au reusit sa stranga adversarii lor de azi. Inn plus cred ca au o motivatie in plus datorita faptului ca se afla la doar 2 puncte de primul loc ce duce intr-o cupa europeana.


Crusader vs Coleraine- Un meci intre doua echipe aflate intr-o forma buna, ambele dorindu-si cele 3 pct. Mizez ca vor marca ambele mai ales ca ultimele 5 meciuri directe s-au soldat cu goluri de ambele parti.


MULTA BAFTA!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Udinese vs Fiorentina
Pronostic:
2
Cota
2.20
AEL Limassol vs AEK Larnaca
Pronostic:
2
Cota
2.15
Crusaders vs Coleraine
Pronostic:
GG
Cota
1.57
Bury vs Rochdale
Pronostic:
2
Cota
2.20
Cota finala: 16.34
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro