Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.23

Superbet

Boston Bruins se îndreaptă către PNC Arena din Raleigh pentru a se lupta cu Carolina Hurricanes într-un meci între echipe de marcă, din Conferința de Est. Ar putea fi chiar o prezentare a playoff-ului mai târziu, în primăvară. B's vin după o victorie pe teren străin cu 3-0 împotriva lui Nashville Predators, marți, iar Boston au câștigat 3 din ultimele 4 meciuri, toate pe teren străin. Sub-ul a fost câștigat în 3 meciuri consecutive, de asemenea.

Hurricanes au înregistrat victorii consecutive fără gol primit împotriva lui Montreal Canadiens și Detroit Red Wings, în timp ce au câștigat sub-ul în 4 meciuri consecutive și în 6 din ultimele 7 meciuri. Canes au permis 2 sau mai puține goluri în 3 din ultimele 4 meciuri și în 6 din ultimele 8 întâlniri. În această serie, echipa oaspete au câștigat în ultimele 2 meciuri, deși echipa gazdă are un bilanț de 8-2 în ultimele 10 întâlniri din serie. Dar cel mai bun pariu este pe sub. Din nou, Carolina are shutout-uri consecutive, iar sub-ul a fost câștigat în 4 din ultimele 5 bătălii din această serie, inclusiv singura întâlnire anterioară cu Boston în acest sezon pe 24 ianuarie, o victorie cu 3-2 a Canes.

cota2.ro

Chiar dacă se află la două meciuri în spatele lui Los Angeles Lakers, clasată pe locul 9, Golden State Warriors nu și-au abandonat încă ideea de a juca meciul de calificare pe teren propriu. Va trebui să continue să câștige pentru a-și menține speranțele vii, însă în seara aceasta au ocazia să-și asigure locul 10 cu o victorie împotriva echipei care este imediat în spatele lor. Warriors au câștigat ambele întâlniri cu Rockets în acest sezon, prelungindu-și seria de victorii în întâlnirile directe la 12 consecutiv. De asemenea, au câștigat 6 meciuri consecutive la Toyota Center și au acoperit handicapul în 4 din ultimele 5 întâlniri în general.

Totul era bine în Houston când echipa era pe acea serie de 11 victorii, dar s-au liniștit un pic după două înfrângeri consecutive, împotriva lui Dallas și Minnesota. Prinderea lui Golden State este aproape imposibilă, având 3 meciuri în față și doar 7 meciuri rămase în sezonul regulat. Tinerețea și lipsa de experiență sunt cei mai mari inamici ai acestei echipe și în meciuri ca acesta acest lucru devine foarte vizibil. În cele 2 întâlniri din acest an au avut probleme în a-l opri pe Stephen Curry, care are o medie de 28 de puncte cu aproape 48% din aruncări de la distanță.

O echipă precum Golden State nu ar trebui să se joace aici. Au șansa să îi învingă definitiv pe Rockets și cred că o vor face. Au ținut ultimii 4 din 5 adversari sub 100 de puncte. Când apărarea funcționează așa, această echipă este greu de învins.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Carolina Hurricanes vs Boston Bruins
Pronostic:
Sub 6,5
Cota
1.42
Houston Rockets vs Golden State Warriors
Pronostic:
2
Cota
1.57
Cota finala: 2.23
Profit: 11.07
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro