Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.06

Superbet

New York Rangers și Detroit Red Wings revin în acțiune în NHL pentru a ne oferi o bătălie pe cinste. Rangers vin după un meci greu, împotriva rivalilor lor, New Jersey Devils, în timp ce Red Wings vin după meciuri împotriva echipelor din Florida, unde au avut un record de 1-0-1. Red Wings sunt disperați să câștige, dar pot ei învinge una dintre cele mai bune echipe din NHL?

Chiar și acasă, nu cred că Red Wings vor încheia pe partea câștigătoare. New York este în prezent echipa de top din Conferința de Est, și încă au nevoie de victorii în timp ce încearcă să-și asigure primul loc în conferință și un posibil trofeu Presidents. Lotul lor vine cu o mulțime de talente de top în atac, pe linia albastră și în poartă. Red Wings vor avea de lucru și este probabil să piardă în fața lui Rangers pentru a 3a oară în acest sezon. Detroit au demonstrat în ultima vreme că nu se ridică la înălțime în momentele dificile, având un record de 1-2-2 în ultimele lor 5 meciuri. Acesta este doar un meci inechitabil, deci pronosticul meu este victorie sau egal New York Rangers.

cota2.ro

Miami Heat nu și-au făcut niciun serviciu aseară cu înfrângerea de acasă cu scorul de 109-105 în fața Philadelphia 76ers. Cu toate acestea, au rămas pe locul 7 în Est, însă avansul lor este acum de doar 0,5 meciuri în fața lui Philly, cu 6 meciuri rămase. Miami au câștigat primul meci cu 120-113, în ianuarie, aceasta fiind a 7a victorie consecutivă împotriva acestei echipe.

După acea înfrângere de aseară, sezonul este practic încheiat pentru Rockets, care sunt la 4 meciuri în spatele Warriors, care se califică în turneul play-in, și au și avantaj, în caz de egalitate. Apărarea nu a fost la fel de bună de la acea serie de 11 victorii, în ultimele 3 înfrângeri cu Golden State, Minnesota și Dallas, tinerii Rockets au permis o medie de 123,7 puncte pe meci, ceea ce este a 2a cea mai mare valoare din ligă. Dacă pot reveni sau nu, rămâne de văzut, dar un lucru este sigur - acest nucleu tânăr va crește doar după o experiență ca aceasta spre sfârșitul sezonului regulat.

Cu ambele echipe jucând în a 2a seară consecutivă a unui back-to-back și venind după înfrângeri, acesta este practic un meci deschis. Aș acorda un mic avantaj Miami, dar sunt mai de acord să susțin punctele. Primul meci s-a încheiat cu 233 de puncte, vedem o medie de 219,5 puncte pe meci în ultimele 10 întâlniri. Rockets sunt doar pe locul 20 în eficiența defensivă în ultimele 10 meciuri. Aleg peste 206,5

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Detroit Red Wings vs New York Rangers
Pronostic:
x2
Cota
1.45
Houston Rockets vs Miami Heat
Pronostic:
Peste 206,5
Cota
1.42
Cota finala: 2.06
Profit: 9.54
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro