Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

BETANO

Tampa Bay Lightning și Pittsburgh Penguins se duelează pentru a începe o sâmbătă aglomerată în NHL. Aceasta va fi o luptă excelentă între 2 echipe din Conferința de Est care au nevoie de victorii, deoarece ambele sunt într-o cursă pentru poziționarea în playoff.

Ceea ce va face acest meci grozav este că ambele echipe sunt în formă de zile mari. Penguins sunt 5-0-2 în ultimele 7 meciuri, iar Lightning sunt 10-2-0 în ultimele 12 meciuri. Chiar și pe teren străin, ar trebui să obțină victoria, sau un egal, pentru că sunt clar echipa mai bună. Lotul lor include pe cel mai bun marcator din NHL cu un candidat la Trofeul Norris. Cu siguranță acest lucru nu ar trebui să fie o victorie zdrobitoare, cu fiecare echipă probabil să-și pună efortul maxim în meci, dar în general prefer Tampa Bay.

cota2.ro

Cleveland, cu o victorie, pot ajunge la doar jumătate de meci în spatele lui Milwaukee. Asta nu va fi ușor însă, deoarece se vor confrunta cu fostul lor superstar LeBron James și Lakers. LA are 7 victorii în ultimele 10 întâlniri, inclusiv meciul jucat în acest sezon, scor 121-116, la sfârșitul lui noiembrie. Forma recentă al lui Cavs nu a fost îndoielnică, au doar 3 victorii în 6 meciuri. Statutul lui Donovan Mitchell este întotdeauna o incertitudine, el revenind treptat în formă după 2 pauze de 2 săptămâni în martie.

Lakers au fost una dintre echipele mai sănătoase, cel puțin când vine vorba de superstarurile lor. Anthony Davis a jucat 72 de meciuri, iar LeBron James este pe cale să facă același lucru cu 67 de meciuri jucate până acum. Aceștia 2 sunt exact motivul pentru care LA a câștigat prima întâlnire în Cleveland, AD a înregistrat 32 de puncte și 13 recuperări. Ar trebui să poată avea un alt meci mare aici după producția sa monstruoasă de 35 de puncte și 18 recuperări în victoria de la Washington. LA se întoarce acasă după o călătorie de 6 meciuri în deplasare, unde au avut un record de 5-1. Ca întotdeauna, aș sfătui prudență la parierea pe o echipă care joacă primul său meci acasă după o perioadă, mai ales când este meciul de început al zilei.

Sunt mai de acord să susțin punctele aici. În ciuda tuturor victoriilor din ultima vreme, ofensiva lui Lakers nu a fost consistentă. Echipe precum Washington și Memphis au marcat peste 120 de puncte împotriva lor în ultimele 5 meciuri, cred că vor încerca să impună ritmul aici pentru a-i învinge pe Cavaliers. Over-ul este 10-4 în ultimele 14 meciuri ale lui Lakers și 6-1 în ultimele 7 meciuri ale lui Cavaliers. În întâlnirile directe, această pariu a fost câștigat de 14 ori în ultimele 20 de jocuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Pittsburgh Penguins vs Tampa Bay Lightning
Pronostic:
x2
Cota
1.50
Los Angeles Lakers vs Cleveland Cavaliers
Pronostic:
Peste 217.5
Cota
1.34
Cota finala: 2.01
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro