Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.37

BETANO

Campioana en-titre, Vegas Golden Knights, pleacă în deplasare spre Rogers Arena pentru a se confrunta cu Vancouver Canucks, luni seara. VGK au suferit o înfrângere usturătoare cu scorul de 7-4 în deplasare împotriva lui Arizona Coyotes. Golden Knights au marcat 4 sau mai multe goluri în 4 din ultimele 5 meciuri, cu 3 dintre acele meciuri în care s-au înregistrat peste 5,5 goluri. Logan Thompson a fost zdrobit cu 6 goluri în Arizona, iar acum se așteaptă să primească șansa de a-și răscumpăra jocul.

Aceste echipe s-au întâlnit săptămâna trecută la T-Mobile Arena din Las Vegas, cu Golden Knights dublându-și adversarul Canucks cu 6-3, iar over (5.5) a fost îndeplinit ușor. După o performanță excelentă cu un GAA de 2.02, Casey DeSmith a început să întâmpine dificultăți în ultima perioadă. A permis 6 goluri în fiecare dintre cele 2 starturi în aprilie, inclusiv în cel mai recent meci împotriva lui VGK. Se așteaptă să fie multe goluri, iar Thompson și DeSmith au fost foarte darnici, iar fiecare dintre aceste ofensive sunt capabile să explodeze.

cota2.ro

Echipa Pittsburgh Penguins s-au întors în lupta pentru un loc în playoff-ul Conferinței de Est, în ciuda faptului că au fost vânzători la termenul limită de schimburi al NHL-ului. Au renunțat la atacantul cu multe puncte, Jake Guentzel, într-un schimb cu Carolina Hurricanes, dar cumva au devenit mai puternici în ofensivă. Pittsburgh au obținut puncte în 6 din ultimele 8 meciuri, având un bilanț de 6-0-2, toate cu Alex Nedeljkovic în poartă. Pittsburgh au câștigat 4 meciuri consecutive, inclusiv victorii împotriva echipei Tampa Bay Lightning și a echipei New York Rangers. Cu toate acestea, ultima dată când Penguins s-au confruntat cu Toronto Maple Leafs, a fost o înfrângere cu scorul de 7-0 în favoarea alb-albaștrilor.

Maple Leafs au fost și ei în formă, și deși au asigurat un loc în playoff-urile Conferinței de Est, au încă mult de jucat în ceea ce privește clasamentul. Leafs au dublat Montreal Canadiens ultima dată cu scorul de 4-2, iar Toronto are un bilanț sănătos de 4-1-0 în ultimele 5 meciuri, inclusiv o victorie împotriva echipei Florida Panthers. Ofensiva a fost, de asemenea, în formă, marcând 3 sau mai multe goluri în 9 din ultimele 11 meciuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Vancouver Canucks vs Vegas Golden Knights
Pronostic:
Peste 5,5
Cota
1.70
Toronto Maple Leafs vs Pittsbutgh Penguins
Pronostic:
1
Cota
1.98
Cota finala: 3.37
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro