Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.14

Superbet

Într-un meci crucial spre finalul sezonului, Washington Capitals și Detroit Red Wings se duelează pe gheață. Aceste echipe se află în mijlocul unei curse strânse pentru playoff-ul Conferinței de Est și au nevoie disperată de două puncte.

Consider că echipa câștigătoare în acest meci va fi Detroit Red Wings, fiind favoriți pe teren propriu. Washington au înregistrat un bilanț de 0-3-2 într-o serie de 5 meciuri fără victorie. Între timp, Detroit este pe un trend de 2-1-1 care include înfrângeri foarte strânse împotriva a 2 dintre cele mai puternice echipe din NHL. Little Caesars Arena va fi plină de entuziasm, deoarece playoff-ul este extrem de aproape pentru Red Wings, și cred că aceștia vor fi motivați și vor face față lui Capitals. Washington ar putea încerca să egaleze acea energie, dar au o presiune imensă cu această serie nefericită prin care trec. Echipele se potrivesc destul de bine, dar momentumul ar trebui să joace un rol esențial în acest meci. Voi merge pe victorie sau egal Red Wings.

cota2.ro

Meciul de marți dintre Golden State Warriors și Los Angeles Lakers pare a fi un eveniment epic, cu multe puncte în joc. Cu 2 dintre cele mai puternice ofensive din NBA confruntându-se și cu poziționarea în playoff, over-ul de 228.5 puncte pare a fi o alegere inteligentă în această confruntare din Conferința de Vest.

Warriors ocupă în prezent locul 7 în liga NBA în ceea ce privește ratingul ofensiv, marcând 120.8 puncte la fiecare 100 de posesii. Au fost și mai buni în ultima vreme, cu o medie de 118.9 puncte în ultimele 5 meciuri. Cu Stephen Curry și Klay Thompson în formă de la distanță, aruncările de trei puncte ale lui Golden State pot deschide jocul.

Los Angeles nu este prea departe, ocupând locul 15 în ratingul ofensiv, 117.8 puncte la fiecare 100 de posesii. Atunci când LeBron James și Anthony Davis sunt ambii activi, Lakers au una dintre cele mai dinamice ofensive din baschet. Chiar dacă unul sau ambii jucători de top sunt limitați, punctarea nu va fi o problemă împotriva unei apărări mediocre a lui Golden State.

Ambele echipe joacă, de asemenea, la un ritm rapid și au dificultăți în apărarea liniei de 3 puncte, ceea ce contribuie la scoruri inflamate. Cu motivația poziționării în playoff, se așteaptă un joc intens și fluid în care fiecare posesie este prețioasă. Talentul din ambele tabere indică un spectacol ofensiv, făcând over-ul o alegere foarte tentantă în această potențială previzualizare a playoff-ului.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Detroit Red Wings vs Washington Capitals
Pronostic:
1X
Cota
1.40
Los Angeles Lakers vs Golden State Warriors
Pronostic:
Peste 228.5
Cota
1.53
Cota finala: 2.14
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro