Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Superbet

Două echipe din Divizia Centrală, Chicago Blackhawks și St. Louis Blues, se întâlnesc miercuri seara în NHL, ca parte a unui program de trei meciuri. Blackhawks sunt la coada clasamentului din divizie, iar Blues au șanse mici să ajungă în playoff la acest moment. Cu toate acestea, putem să ne așteptăm ca St. Louis să lupte pentru continuarea speranțelor lor de playoff, în timp ce Connor Bedard și Chicago să încerce să împiedice asta.

Cu Blues având nevoie de fiecare victorie pe care o pot obține, având puține meciuri rămase, cred că vor ieși puternic la joc. Ei au un lot mult mai bun decât Chicago și joacă un stil de joc mult mai structurat, fiind aproape în top zece în ceea ce privește media de goluri încasate. Vor avea și avantajul terenului propriu în acest meci, ceea ce crește șansele unei victorii, deoarece au un bilanț de 23-13-2 când joacă acasă. Mă aștept ca ei să controleze acest meci și să câștige decisiv.

cota2.ro

Luka Doncic a avut încă o performanță strălucită aseară, cu 39 de puncte, 12 recuperări și 10 pase decisive, în timp ce Dallas Mavericks au zdrobit Charlotte Hornets cu scorul de 130-104. Este o întoarcere rapidă pentru Luka și colegii săi întrucât se îndreaptă către Miami în căutarea celei de-a cincea victorie consecutivă, iar în acest moment este foarte probabil ca Mavs să termine pe locul 5 în Vest. Dallas au învins Miami în acest sezon, acum aproximativ o lună, cu scorul de 114-108 la American Airlines Center.

La fel ca și Dallas, Miami au jucat și aseară și au avut nevoie de prelungiri duble pentru a scăpa de Atlanta Hawks cu scorul de 117-111. Un total de 4 titulari au jucat peste 40 de minute. Deci, schimbări în componența echipei sunt foarte posibile aici. Terry Rozier și Tyler Herro sunt ambii incerți, nu m-ar surprinde dacă fie Jimmy Butler, fie Bam Adebayo ar primi o pauză în această seară. Miami va fi încurajată de seria lor de 9 victorii acasă în ultimele 12 întâlniri cu Dallas, dar în acest sezon au dezamăgit în mare parte la Kia Center, având un bilanț de doar 15-23 ATS. Sunt echipa în formă și au un bilanț general mai bun în întâlnirile directe, astfel merg pe mâna celor de la Mavs.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
St. Louis Blues vs Chicago Blackhawks
Pronostic:
Câștigătoare (incl prelungiri și lov. de departajare) 1
Cota
1.42
Miami Heat vs Dallas Mavericks
Pronostic:
Câștigă meciul (incl. prelungiri) 2
Cota
1.53
Cota finala: 2.17
Profit: 10.53
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro