Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.26

UNIBET

Într-una dintre cele mai importante meciuri ale sezonului până în acest moment, 2 echipe din Conferința de Est, Detroit Red Wings și Pittsburgh Penguins, intră pe gheață. Aceste echipe se află într-o luptă acerbă pentru poziționarea în playoff, fiind la egalitate atât în puncte, cât și în meciuri jucate. O înfrângere în timpul regulamentar ar putea închide practic sezonul pentru una dintre aceste echipe.

Penguins se află pe un șir de 9 meciuri fără înfrângere, având un record de 6-0-3, și îi văd făcând un meci reușit și de această dată. Au jucat un hockey mult mai bun în comparație cu Detroit, care are un record de 2-4-2 în ultimele 8 meciuri. Mai mult, Red Wings vor fi lipsiți de atacanții cheie Andrew Copp și Michael Rasmussen. Conducerea și motivația sunt în favoarea clară a Pittsburgh-ului, fiind conduși de prezența veterană al lui Sidney Crosby, Evgeni Malkin, Kris Letang și Erik Karlsson. De asemenea, îmi place mai mult lotul Pittsburgh-ului, având mai multe arme ofensive, cu un portar mai solid, Tristan Jarry. În acest meci aleg sa joc victorie sau egal Penguins.

cota2.ro

New Jersey Devils se îndreaptă către Marea Nordului pentru a juca împotriva echipei Toronto Maple Leafs. Diavolii își propun să se revanșeze după ce au suferit o înfrângere cu scorul de 5-2 pe teren propriu împotriva lui Toronto. Pentru a complica lucrurile, superstarul Jack Hughes va lipsi și el și va rata restul sezonului.

Maple Leafs se îndreaptă către playoff, deja calificându-se pentru una dintre cele 8 locuri în Conferința de Est. Cu toate acestea, este puțin probabil să-și slăbească ritmul, deoarece Toronto se luptă pentru poziționare, dorind să obțină avantajul terenului propriu în primul tur. Toronto au câștigat 3 meciuri consecutive și 6 din ultimele 7 meciuri, și, spre deosebire de Diavoli, apărarea și portarul au fost un motiv important pentru succesul echipei în ultima vreme. Leafs au primit doar 15 goluri în cele 7 meciuri, adică 2.1 goluri pe meci. Voi merge pe victorie sau egal Toronto.

Philadelphia Flyers sunt chiar în mijlocul cursei pentru ultimul loc wild card în Conferința de Est. Vor călători la New York pentru a juca împotriva echipei Rangers joi seara. Este destul de nefericit pentru Flyers să se confrunte cu ceea ce pare a fi o echipă câștigătoare a Trofeului Președintelui în momentul în care sezonul lor este mai mult sau mai puțin pe muchie de cuțit. Rangers au dominat seria de meciuri din acest sezon până acum, câștigând toate cele 3 întâlniri cu Flyers. Au fost în formă bună în ultima vreme, având un record de 8-2-0 în ultimele lor 10 meciuri. De asemenea, sunt extrem de dominanți pe teren propriu, având un record de 28-10-0 la Madison Square Garden. Flyers nu pot să se ridice la nivelul ofensiv pe care îl oferă această echipă a Rangers. Aceștia au o medie de 3.43 goluri pe meci, în comparație cu cei 2.85 goluri pe meci pe care îi are Flyers. Puterea de joc al lui Flyers se clasează pe ultimul loc în NHL, funcționând la un procentaj de 12.6% în acest sezon.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Pittsburgh Penguins vs Detroit Red Wings
Pronostic:
Șansă dubla - Timp regulamentar 1X
Cota
1.40
Toronto Maple Leafs vs New Jarsey Devils
Pronostic:
Șansă dubla - Timp regulamentar 1X
Cota
1.29
New York Rangers vs Philadelphia Flyers
Pronostic:
Șansă dubla - Timp regulamentar 1X
Cota
1.25
Cota finala: 2.26
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro