Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.17

Casa Pariurilor

Pierderea a 3 din ultimele 4 meciuri nu ar putea veni într-un moment mai rău pentru Orlando Magic. Cu 2 meciuri rămase, sunt în pericol să cadă în turneul play-in, lucru care s-ar putea întâmpla chiar de azi, când se confruntă cu Philadelphia 76ers. Sixers se află pe locul 7, la doar un meci în spatele lui Magic, dar deja au avantaj în cazul unui egal, câștigând ambele întâlniri din acest sezon. Philadelphia au câștigat 13 din ultimele 14 întâlniri, inclusiv 10 din ultimele 11 în propria arenă.

Optimismul este din nou prezent printre rândurile celor de la 76ers, cu MVP-ul lor dominând din nou liga. Accidentarea la genunchi nu a avut prea mult efect negativ asupra lui Embiid, în cele 4 meciuri de la revenirea sa, el are o medie de 30 de puncte pe meci și vine după 2 performanțe consecutive cu 30 de puncte.

cota2.ro

Deși 5 puncte par a fi mulți, Sixers au câștigat cele 2 întâlniri din acest an cu 20 și 15 puncte, ambele în deplasare. Orlando au pierdut 2 meciuri consecutive cu 18 și 8 puncte, jucând în Philly a fost o experiență dificilă de-a lungul anilor. Aș paria pe handicap aici.

Locul 4 ar putea fi decis astăzi în Conferința de Est, pe măsură ce Pacers se duelează cu Cavaliers, cu doar un joc care îi desparte pe cele două echipe. Indy conduce seria sezonului regulat cu 2-1, o victorie astăzi le dă avantajul în caz de egal. Sunt echipa mai în formă care intră în acest joc, având 3 victorii consecutive și 5 din ultimele 6.

După o călătorie nereușită, încheiată cu o serie de 3 înfrângeri, s-au întors acasă cu o victorie de 110-98 împotriva lui Memphis. Pentru a învinge această echipă al lui Pacers, Cavs trebuie să fie în vârf de joc, atât offensiv, cât și defensiv. Suntem pregătiți să le acordăm încredere să facă asta după o lună sau mai mult de basket slab? Nu sunt atât de sigur.

Îmi place că putem avea Pacers ca outsideri aici, în ciuda faptului că au fost echipa mai bună în ultimele câteva săptămâni. Tyrese Haliburton își face un nume pentru el însuși, după ce a avut o performanță de 30 de puncte în Toronto, cred că este mai mult decât pregătit să conducă Pacers la o victorie masivă aici.

Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Philadelphia vs Orlando Magic
Pronostic:
Handicap puncte Philadelphia (-4.5)
Cota
1.53
Cleveland Cavaliers vs Indiana Pacers
Pronostic:
Handicap puncte Indiana Pacers (8.5)
Cota
1.42
Cota finala: 2.17
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro