Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.67

Superbet

New York Islanders și New York Rangers se întâlnesc din nou, sâmbătă după-amiază la Madison Square Garden. Aceste 2 echipe s-au întâlnit acum doar 4 zile, într-un meci pe care Islanders l-au câștigat acasă cu scorul de 4-2. Rangers vor încerca să întoarcă favoarea, deoarece își doresc să câștige Trofeul Președintelui și să strice șansele de playoff ale lui Islanders. Ce mod minunat de a începe o zi mare de meciuri în NHL.

În ceea ce privește câștigătorul, alegerea mea este Rangers. New York au pierdut 2 meciuri consecutive, ceea ce nu este rezultatul obișnuit. Chiar dacă un loc în playoff a fost asigurat de ceva timp, câștigarea Diviziei Metropolitane nu este încă sigură, așa că aceste puncte sunt importante. În acest moment al sezonului, este extrem de evident că Rangers au o echipă mult mai bună în multe aspecte ale jocului. Mai ales pe teren propriu, cred că vor acorda o importanță mare acestui meci și se vor asigura că sunt pregătiți să lupte. Acesta probabil va fi un meci strâns, dar mă bazez pe Rangers să obțină o victorie mare pe teren propriu.

cota2.ro

Pittsburgh Penguins continuă cea mai importantă serie de meciuri în încercarea lor de a câștiga un loc în playoff, dar se confruntă cu una dintre cele mai bune echipe din NHL, Boston Bruins.

Penguins se află pe teren propriu, iar de nenumărate ori s-a dovedit că această echipă vrea în playoff, bazându-se pe energia lor extremă. Acest lucru îi va pregăti pe Sidney Crosby și pe echipa sa foarte motivată să meargă mai departe, deoarece ar trebui să iasă în forță și să se dueleze cu Bruins. Bostonul mai are multe de jucat în ceea ce privește poziționarea în clasament, dar cred că vor fi surprinzător de copleșiți. Urgența este la cote maxime, iar Penguins s-au ridicat la înălțimea provocării. Mă aștept să continue această tendință.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
New York Rangers vs New York Islanders
Pronostic:
Câştigătoare (incl. prelungiri şi lov. de departajare) 1
Cota
1.60
Pittsburgh Penguins vs Boston Bruins
Pronostic:
1X
Cota
1.67
Cota finala: 2.67
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro