Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

Superbet

Chicago își îndreaptă deja atenția către marți, deoarece atunci vor juca în meciul din turneul play-in împotriva lui Atlanta Hawks în meciul 9 vs 10. Meciul de duminică de la Madison Square Garden nu are prea mare greutate pentru ei, nu cred că vom vedea titularii jucând minute semnificative. Rezervele de la Bulls pot juca totuși, tocmai au învins Washington vineri cu 129-127.

Bulls și Knicks s-au întâlnit acum o săptămână și am văzut 208 puncte, totuși ambele echipe au încercat din greu în acel meci și au existat eforturi evidente în apărare. Nu cred că va fi cazul în ultima zi a sezonului, evitarea accidentărilor este o prioritate pentru ambele echipe aici, în special pentru Knicks, care sunt deja fără mai mulți jucători cheie. Cu toate acestea, totalul estimat de 214.5 puncte a fost depășit în 2 din cele 3 întâlniri din acest an, plus cele 10 ultime meciuri cap la cap au o medie de 222.3 puncte pe meci. Chicago au depășit totalul de 5 ori în 7 meciuri jucate în deplasare, în timp ce Knicks au făcut-o în 10 din ultimele 11 meciuri în general, inclusiv 7 din 8 împotriva echipelor din Est. Mă aștept la o abordare relaxată a acestui meci de către ambele echipe, ceea ce ar trebui, sperăm, să conducă la mai multe puncte marcate. Aleg peste 208.5 puncte.

cota2.ro

Cu doar 20 de victorii în 81 de meciuri în acest sezon, Hornets vor termina pe locul 13 în Conferința de Est. Aș spune că este aproximativ ceea ce majoritatea analiștilor au prezis înainte de începerea sezonului, accidentările nu au fost prietenoase cu Hornets în acest an. Există câteva decizii de luat peste vară, dar când ai un talent de generație precum LaMelo Ball la dispoziție, cred că există motive să fii optimist pentru viitor. Charlotte tocmai au fost învinşi cu 131-98 în deplasare la Boston.

Spre deosebire de multe alte echipe, Cavaliers încă au ceva de jucat în ultima zi a sezonului. O înfrângere a lui Bucks la Orlando, combinată cu o victorie a lui Cleveland, ar muta Cavs deasupra lui Bucks în clasament, deoarece au avantajul meciului direct. Având în vedere cât de prost s-au descurcat Bucks în ultima vreme, acest lucru este un scenariu realist. Așa cum stau lucrurile acum, Cleveland ar întâlni Orlando în primul tur în meciul 4 vs 5, dar totul poate să se schimbe încă în ultima zi. Forma recentă al lui Cavs nu a fost una de lăudat, sunt doar 4-9 ATS în ultimele 13 meciuri și au acoperit spread-ul doar de 5 ori în 18 meciuri împotriva adversarilor din Est.

Nu cred că Hornets vor reprezenta o amenințare aici. Doar 2 dintre titularii lor au jucat peste 30 de minute în înfrângerea de vineri de la Boston. Rezervele probabil vor prelua din nou controlul și fiind ultima zi a sezonului nu cred că vom vedea vreun efort în apărare.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
New York Knicks vs Chicago Bulls
Pronostic:
Peste 208.5 puncte
Cota
1.47
Cleveland Cavaliers vs Charlotte Hornets
Pronostic:
Peste 200.5 puncte
Cota
1.42
Cota finala: 2.09
Profit: 9.81
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro