Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.23

Fortuna

H. Beer Sheva VS B. Jerusalem- Ultimele 22 de meciuri directe dintre cele doua echipe s-au soldat cu cel putin 2 goluri marcate, de asemenea ambele stau bine pe compartimentul ofensiv in acest sezon, ceea ce ma face sa cred ca si in acest meci vom avea parte macar de 2 goluri.


cota2.ro

Rennes VS Monaco- Istoricul intalnirilor directe dintre aceste doua arata ca in ultimele 9 meciuri directe s-au marcat cel putin 2 goluri, iar daca ne uitam la golurile inscrise de Monaco in acest sezon vom vedea un nr. fabulos de 74 de goluri marcate in 30 de meciuri, ceea ce inseamna o medie de 2.4 goluri inscrise pe meci. Cu siguranta vom vedea un meci cu cel putin 2 goluri marcate astazi.


Rudar VS Domzale- Arunc o privire pe totalul golurilor inscrise de oaspetii de azi si vad ca au inscris 50 de goluri in 23 de meciuri, o medie de 2.1 goluri inscrise pe meci. De partea cealalta gazdele nu au o medie de doar 1.3 goluri pe meci, dar ce ma face sa cred ca in acest meci se vor marca cel putin 2 goluri este faptul ca ambele echipe se afla intr-o forma buna si ambele isi doresc cele 3 puncte, pentru asta trebuind sa marcheze rezultand un joc deschis si ofensiv, sper si cu multe goluri :D


  • Multa bafta!

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
H. Beer Sheva vs B. Jerusalem
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.33
Rennes vs Monaco
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.29
Rudar vs Domzale
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.23
Profit: 12.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro