Ponturi Pariuri Fotbal Al Jazira Abu Dhabi vs Al Wahda Abu Dhabi (EAU)

UNIBET

Se intalnesc in sferturile de finala a Cupa Presedintelui, competitie foarte importanta deoarece castigatoarea va primi un loc direct in Liga Campionilor Asiei.


cota2.ro

Al Jazira a castigat editia trecuta a campionatul, dar in acest an se afla in partea de jos a clasamentului, cu doua etape inainte de finalul acestuia.


Al Wahda se afla pe locul 2, cu sanse mici de a prinde primul loc, dar vor merge si ei in Liga Campionilor Asiei de pe aceasta pozitie. Anul acesta au castigat doua trofee, Cupa Ligii si Super Cupa, chiar in fata adversarilor de astazi, scor 2-0.


Ambele formatii participa in Liga Campionilor Asiei in acest an, iar daca oaspetii nu mai au nici o sansa la locul 2, gazdele au nevoie doar de un egal pe teren propriu, cu liderul grupei.


Initial am vrut sa iau peste 1.5 goluri pe Al Wahda, deoarece are al doilea cel mai bun atac din liga (44 goluri inscrise si 25 primite), iar in acest an i-au invins cu 4-2 si 2-0, dar Al Jazira sunt totusi campioni, si vor sa obtina ceva in acest an, iar in 2017 desi au pierdut cu 6-0 in prima intalnire, ia-u invins cu 5-1 acasa . Dupa cum va spuneam si in pontul din urma cu 8 zile, il au pe atacantul de 27 de ani, Ali Ahmed Mabkhout Mohsen Omran Al Hajeri, care a inscris 109 goluri in cele 149 meciuri jucate pentru Al Jazira.


Ultimele 4 partide ale oaspetilor au fost cu gol de ambele parti, iar 3 dintre ele au fost cu 5-7 goluri.

Asadar, voi miza pe minim 4 goluri in acest meci, care pot veni din orice directie,


Pronostic alternativ:

La un asemenea meci consider ca trebuie sa incercam si Ambele echipe vor înscrie în ambele reprize @11.00, cu o miza mica.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Al Jazira Abu Dhabi vs Al Wahda Abu Dhabi (EAU)
Pronostic:
Total goluri - Peste 3.5
Cota
2.60
Cota finala: 2.60
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro