Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.53

UNIBET

Barnsley le va lua locul celor de la Bolton daca ii vor invinge astazi, si vor iesi din zona retrogradabila. Vor ataca inca din primul minut si ma astept sa aiba cel putin 6 cornere.


cota2.ro

New York Red Bulls se va concentra pe campionat, dupa ca fost eliminata din Liga Campionilor CONCACAF, in urma cu 4 zile, cand a remizat pe acest teren cu mexicanii de la Chivas, scor 0-0, in deplasare a pierdut cu 0-1. Inainte de acel egal, au castigat ultimele 4 meciuri de acasa, reusind sa le inscrie adversarilor cel putin doua goluri. Ambele formatii sunt la 10 puncte de lider, dar ma astept ca gazdele sa inscrie de cel putin doua ori in poarta celor de la Montreal Impact, care au primit minim doua goluri in 4 din ultimele 5 deplasari din acest an. Ultimul meci de pe Red Bull Arena  s-a terminat 4-0 pentru gazde.


CS U Craiova este in pericol sa piarda ultimul loc de Europa, in timp ce CSMS Iaşi se afla la 11 puncte in spate si nu cred ca mai spera la vreo revenire. Nu cred ca vor avea probleme pe Ion Oblemenco, dar totusi pentru siguranta am ales sa castige cel putin o repriza.


Au mai ramas 5 etape, iar Godoy Cruz ocupa pozitia secunda, si este la 7 puncte distanta de lider. Nu cred ca mai viseaza la primul loc, dar trebuie sa isi consolideze locul de Copa Libertadores, Este la 3 puncte de Huracan si 4 de Independiente. Acasa a castigat 9 din cele 10 meciuri disputate in acest sezon. Au 5 victorii consecutive, iar oaspetii nu au mai castigat de 10 etape. Voi alege si aici sa ia cel putin o repriza, sa nu fie surprize.


Start i-a invins pe Tromso in prima etapa cu 4-1, dar etapa urmatore au fost invinsi cu acelasi scor de Sandefjord, iar in meciul trecut au pierdut cu 1-0 la Lilestrom. Valerenga a castigat primele doua etape, dar vin dupa doua infrangeri la scor: 3-0 la Sarpsborg 08 si 1-4 acasa cu Strømsgodset. Ultimele 5 intalniri s-au lasat cu 2-6 goluri si voi miza pe minim doua goluri si de aceasta data deoarece ambele cred in sansa lor si vor cauta victoria.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Barnsley vs Bolton
Pronostic:
Total cornere ale echipei gazdă - Peste 5.5
Cota
1.94
New York Red Bulls vs Montreal Impact
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.46
CS U Craiova vs CSMS Iaşi
Pronostic:
Echipa gazdă va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.29
Godoy Cruz vs CA Temperley
Pronostic:
Echipa gazdă va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.23
Start vs Vålerenga
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.23
Cota finala: 5.53
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro