Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.65

BETFAIR SPORTSBOOK

USM Alger a pierdut cu 2-1 in tur, dar astazi sunt clar favoriti. Plateau United joaca foarte slab in deplasare, au 8 infrangeri si doua victorii in acest an. Desi algerienii primesc goluri cu usurinta, voi merge pe victoria lor pentru ca oaspetii au 4 infrangeri cu 1-0, iar la acest scor USM Alger va merge in faza urmatoare.


cota2.ro

Carpi spera sa prinda play-off-ul pentru promovare, iar Perugia are sansa la o promovare directa. Ultimele doua meciuri ale gazdelor de pe acest teren au fost cu 3 si 5 cornere, dar inainte de acestea au avut 4 cu 14 si 15 cornere. Anul trecut au fost 5 cornere in ambele intalniri, dar de aceasta data ma astept la minim 8 deoarece mai sunt 7 etape si orice punct conteaza.


Toate cele 8 meciuri de acasa ale gazdelor au fost cu peste 8 cornere. Cele mai multe au fost in intalnirea cu Bari 1908 (11-8). Statisticile arata bine si pentru oaspeti, in deplasare au avut doar 1 meci cu mai putin de 8 cornere. Venezia poate iesi din play-off daca pierde, iar Entella se va indeparta de locul de baraj pe care il ocupa daca va castiga. Ma astept sa atace si sa nu isi asume riscuri la fazele periculoase din aparare. Partida de anul trecut s-a terminat fara goluri, dar au fost 11 cornere in total.

Ternana si Foggia au si ele obiective diferite, victoria este obligatorie pentru gazde pentru a spera la salvarea de la retrogradare, iar Foggia poate intra in play-off daca castiga. Ambele formatii au doar un singur meci cu mai putin de 9 cornere anul asta, le-am luat in calcul pe cele 6 de acasa si din deplasare. Vor fi atacuri la ambele porti si ma astept la multe cornere.


Ultimele 7 intalniri dintre cele doua, incepand cu anul 2016 au fost cu minim 9 cornere. Am ales minim 9 cornere si in acest meci pentru ele nu au lipsit nici cand au remizat 0-0 in 2016, sau cand Gent s-a impus cu 1-0 tot pe acest teren. Se va juca de la o poarta la alta si ar trebui sa le vedem si de aceasta data.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
USM Alger vs Plateau United
Pronostic:
USM Alger
Cota
1.33
Carpi vs Perugia
Pronostic:
Peste 7,5 cornere total
Cota
1.30
Venezia vs Entella
Pronostic:
Peste 7,5 cornere total
Cota
1.22
Ternana vs Foggia
Pronostic:
Peste 8,5 cornere total
Cota
1.44
Gent vs Genk
Pronostic:
Peste 8,5 cornere total
Cota
1.53
Cota finala: 4.65
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro