Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 4.27

UNIBET

FC Copenhagen vine dupa doua infrangeri consecutive, dar in care a inscris 3 goluri in total. In ultimele 4 meciuri au avut intre 6 si 11 cornere, si cred ca asta se va intampla si astazi, deoarece trebuie sa castige pentru a spera la locul 3, iar in fata vor avea un adversar care i-a pus probleme in ultimele doua intalniri de anul trecut, ambele s-au terminat 1-1.


cota2.ro

Al-Zamalek este pe locul 3, dar acestia depind de rezultatele celor de la Al Masry care au 3 meciuri restante si sunt la 2 puncte in spate. Totusi au meciuri destul de grele si inca spera la mentinerea locului, dar pentru asta este obligatoriu sa castige astazi. Au o forma foarte slaba si voi merge doar pe un gol inscrise de Zamalek, deoarece chiar daca au pierdut 5 din ultimele 6 meciuri, acestia au inscris in 4 dintre ele.


Renaissance Sportive De Berkane - Génération Foot vor juca returul in Cupa Confederatiei CAF. Oaspetii au castigat cu 3-1, iar Berkane trebuie sa inscrie minim doua goluri pentru a spera la calificare. Media de varsta a celor de la Berkane este de 27,5 ani, in timp senegalezii au jucatori foarte tineri, cu o medie de varsta de numai 20,5 ani. Initial am vrut sa merg pe experienta gazdelor, si sa iau ca vor inscrie minim doua goluri, dar au facut greseli mari in primul meci, iar oaspetii au jucatori foarte rapizi care pot lovi din nou.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Copenhagen vs AaB Aalborg
Pronostic:
Total cornere ale echipei gazdă - Peste 5.5
Cota
1.68
Al-Mokawloon Al-Arab vs Al-Zamalek
Pronostic:
Total goluri ale echipei oaspete - Peste 0.5
Cota
1.21
Renaissance Sportive De Berkane vs Génération Foot
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
2.10
Cota finala: 4.27
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro