Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.07

BETANO

JS Soura este o forta pe propriul teren, unde nu a mai pierdut din 2015, au jucat de atunci 54 de meciuri in toate competitiile, 40 dintre ele fiind victorii. In acest campionat au 10 victorii si 3 egaluri acasa, cu 20 de goluri inscrise si 4 primite. Sunt pe locul 4 cu 42 de puncte, la egalitate cu echipa de pe 3 si la 1 distanta de locul 2, care merge in Liga Campionilro CAF.

Statisticile indica clar 1X, ultimele doua intalniri de pe acest teren s-au terminat 1-0, dar USM Alger are a doua cea mai buna ofensiva, (35 de goluri inscrise in 26 de meciuri) si avand in vedere ca sansele sunt destul de mici sa prinda podiumul daca nu vor castiga, voi miza pe minim doua goluri.

cota2.ro


MC Oran a inscris 36 de goluri, dar a primit 30. Vine dupa 3 infrangeri la rand, in care a primit 8 goluri si a inscris unul singur. Astazi va juca cu liderul CS Constantine care nu a mai inscris in ultimele 3 deplasari si voi miza sa nu piarda, pentru ca acasa are doar 2 infrangeri, iar CS Constatine are 4 victorii pe terenul adversarilor. Mai sunt 12 puncte in joc, iar oaspetii au nevoie de 7 pentru a fi campioni, cred ca se vor multumi si cu un egal astazi, pentru ca vor urma meciuri usoare, doua dintre ele sunt cu echipe care nu mai au obiectv, si pe acest teren nu au castigat niciuna din ultimele 9 intalniri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
JS Soura vs USM Alger
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.44
MC Oran vs CS Constantine
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Cota finala: 2.07
Profit: 7.49
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro