Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.01

UNIBET

Al Ain (EAU) si Al Duhail SC sunt echipe foarte ofensive. Al Ain a inscris 65 de goluri in cele 22 de meciuri din campionat, 42 dintre ele sunt pe acest teren, iar Al Duhail a inscris nu mai putin de 86 de goluri in tot atatea meciuri, acelasi numar de goluri inscrise acasa si in deplasare, 43.

S-au mai intalnit in 2014, Al Ain a castigat ambele partide, 2-1 acasa si 5-0 in deplasare, dar sunt multi ani de atunci.

cota2.ro

Astazi vor juca priam mansa a optimilor din Cupa Campionilor CAF. Cota la minim 3 goluri este de 1.50, consider ca este sansa mica sa fie mai mult de 3 goluri iar ei sa nu inscrie cel putin doua, deoarece au o forma excelenta si trebuie sa profite de avantajul terenului propriu, asadar voi lua sa inscrie minim doua goluri.


Cañuelas FC - Club Atlético Excursionistas

Au mai ramas doua etape in liga a 5-a argentiniana, iar Canuelas este pe ultimul loc de play-off, la egalitate de puncte cu Deportivo Merlo, care se afla in spatele lor. Vor intalni o echipa de pe locul 18, care desi a inscris un numar de goluri identic cu al lor, in deplasare are 2 victorii, 3 egaluri si 13 infrangeri. Gazdele isi vor asigura acest loc daca vor castiga, o infrangere i-ar putea scoate din play-off. Deportivo Merlo poate obtine un rezultat bun astazi, iar meciul urmator ii vor astepta acasa.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Al Ain (EAU) vs Al Duhail SC
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 1.5
Cota
1.75
Cañuelas FC vs Club Atlético Excursionistas
Pronostic:
Şansă dublă - Cañuelas FC sau Remiză
Cota
1.15
Cota finala: 2.01
Profit: 10.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro