Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.02

UNIBET

Doua meciuri din prima runda a Copei Sudamericane.


cota2.ro

Guabirá Montero - LDU Quito (01:15)

Ecuadorienii erau clar favoriti in tur, cota la victorie era de 1.07, cu toate acestea au castigat doar cu 2-1.

Diferenta de valoare a loturilor este foarte mare, (1.45 mil. euro vs. 16,60 mil. euro), insa de aceasta data cota pentru victorie este de numai 3.15. Acasa joaca destul de bine, in acest an au inscris in 7 din cele 8 meciuri, reusind sa castige ultimele doua meciuri de pe acest teren: 4-1 Bolivar si 1-0 Aurora, intre cele doua partide au avut un meci cu multe goluri, 4-4 la Club Destroyers.

Este un meci dificil, avand in vedere ca moralul ecuadorienilor a atins cote maxime, dupa ce au castigat ultimele doua jocuri, ambele in fata Barcelonei SC si au trecut pe prima pozitie in clasament. Guabira a inscris in tur si cred ca vor reusi si de aceasta data, deoarece sunt obligati sa iasa la joc.


Atlético Mineiro-MG - San Lorenzo (03:45)

Este un meci imprevizibil, ambele formatii sunt neinvinse in ultimele 5 jocuri. Argentinienii s-au impus cu 1-0 luna trecuta, un meci in care s-au executat 9 cornere (7-2). Cred ca de aceasta data vor fi cel putin 10 cornere, deoarece brazilienii trebuie sa iasa la atac si nu le va fi usor sa inscrie, San Lorenzo are a doua cea mai buna defensiva din campionat, 18 goluri primite in 26 de meciuri, in deplasare au primit acelasi numar de goluri ca in meciurile de acasa. Atletico Mineiro este o echipa care obtine multe cornere, in ultima remiza alba au executat 11 cornere, iar in victoria cu 1-0 in fata celor de la Corinthians de la inceputul lunii, au avut 10.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Guabirá Montero vs LDU Quito
Pronostic:
Total goluri ale echipei gazdă - Peste 0.5
Cota
1.32
Atlético Mineiro-MG vs San Lorenzo
Pronostic:
Total cornere - Peste 9.5
Cota
1.53
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro