Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.32

BETFAIR SPORTSBOOK

Juventus,echipa care domina Italia in ultimele sezoane,intalneste AC Milan astazi in finala cupei,milanezii avand un sezon mediocru,cum ne-au obisnuit in ultimii ani.Datorita formei si valorii superioare,cred ca echipa lui Max Allegri va reusi sa castige trofeul astazi.

Bayern Munchen,o echipa de top din Europa,intalneste astazi in deplasare Frankfurt,un adversar cu care de obicei castiga.Bavarezii conduc 1-0 in intalnirile directe,si astazi cred ca vor castiga si vor reusi sa faca 2-0.

cota2.ro

Monaco joaca acasa contra celor de la Pau Orthez,o echipa net inferioara,si sper ca mongascii vor reusi sa-si concretizeze avantajul terenului propriu.

Pays Aix intalneste o echipa care are in tot sezonul adunate 9 puncte,gazdele de astazi trecand printr-un moment foarte bun,iar oaspetii fiind foarte slabi in deplasare.In mod normal vor castiga.

Simona Halep,nr 1 mondial,joaca azi cu "sora mai putin valoroasa",dupa ce ieri a dat de pamant cu Elise Mertens,cred ca astazi va castiga si va avansa in runda urmatoare,suprafata de joc avantajand-o.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus vs AC Milan
Pronostic:
Juventus castiga cupa
Cota
1.40
Frankfurt vs Bayern Munchen
Pronostic:
1
Cota
1.35
Monaco vs Pau Orthez
Pronostic:
1
Cota
1.17
Pays Aix vs Usm Saran
Pronostic:
1
Cota
1.25
Halep vs Kr Pliskova
Pronostic:
SE-1
Cota
1.20
Cota finala: 3.32
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro