Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.44

UNIBET

Stadionul Olimpic din Roma va gazdui finala cupei Italiei, dintre Juventus si AC Milan.

Juventus este aproape campiona, insa AC Milan nu are nici macar locul 6 asigurat, (ultimul de Liga Europa) cu doua etape inainte de finalul Seriei A.

cota2.ro

"Batrana doamna" tinteste a 13-a Cupa a Italiei, in timp ce pentru "Diavolul Milanez" ar putea fi doar a 6-a.

Un aspect foarte important este ca cele mai multe goluri ale celor doua formatii din campionat s-au inscris in meciurile din deplasare (41-16 vs. 30-25). Ultimele 5 intalniri dintre ele au fost cu minim doua goluri, ceea ce cred ca vom vedea si astazi, deoarece pentru AC Milan este un meci de totul sau nimic, castigarea Cupei i-ar asigura lui un loc in Liga Europa.


Carrick Rangers spera sa ramana in prima liga, insa increderea le-a fost afectata dupa ce in prima mansa a barajul au pierdut cu 3-2, desi au condus cu 2-0.

Un meci imprevizibil, gazdele au primit nu mai putin de 78 de goluri in 38 de meciuri si au inscris doar 31, iar Newry City a inscris 58 de goluri si a primit 31, in liga secunda. Toate cele 5 goluri din tur s-au inscris in primele 35 de minute, voi miza pe minim 3 goluri deoarece ambele cred in sansa lor si ma astept sa iasa la joc.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Juventus vs AC Milan
Pronostic:
Total goluri - Peste 1.5
Cota
1.46
Carrick Rangers vs Newry City
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.67
Cota finala: 2.44
Profit: 14.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro