Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.94

UNIBET

Doua meciuri din semifinalele play-off-ului pentru Liga Europa.


cota2.ro

Linfield a castigat anul tercut titlul, Cupa Irlandei si "County Shield", insa in acest an a avut un sezon dezamagitor, a terminat doar pe locul 4 in campionat.

Glentoran a terminat pe 7 in sezonul regulat, insa a castigat grupa de retrogradare cu 52 goluri inscrise si tot atatea primite.

Linfield a inscris cu 20 de goluri mai mult, a terminat cu un golaveraj de +27, si avand in vedere ca joaca acasa cred ca nu vor fi probleme pentru acest pronostic, mai ales ca atacantul oaspetilor Curtis Allen care a inscris 19 goluri in 37 de partide nu va juca astazi din cauza unei suspendari.


Cliftonville a pierdut finala Cupei Irlandei in urma cu 4 zile, insa nu este totul pierdut. Daca va castiga astazi acasa va avansa in finala, insa Ballymena United desi nu a mai cunoscut gustul victoriei de 5 meciuri, le-au pus probleme mari anul asta. In februarie i-au invins cu 3-1 in deplasare, in martie au castigat pe acest teren cu 2-1 si desi a pierdut acasa cu 0-3 luna trecuta, au jucat in inferioritate numerica din minutul 34.

Va fi un meci foarte dur, sunt multi bani in joc, iar jucatorii isi doresc sa joace la cel mai inalt nivel. Cred ca vom vedea minim 3 goluri.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Linfield vs Glentoran
Pronostic:
Echipa gazdă va câştiga cel puțin o repriză - Da
Cota
1.27
Cliftonville vs Ballymena United
Pronostic:
Total goluri - Peste 2.5
Cota
1.53
Cota finala: 1.94
Profit: 9.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro