Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 9.85

BETANO

1.Observând statistica întâlnirilor directe și statistica ultimelor meciuri făcute de Fenerbahce, observăm o medie de peste 3 goluri marcate pe meci. Având în vedere faptul că în meciurile directe victoriile au fost împărțite, voi alege un pariu de minim 3 goluri în meci la o cotă de 1.87.

2. Totul va sta la retur, capitol la care neamțul excelează. Sau e peste argentinian. Totuși în condițiile în care Leo va trage cu tunul, nu îl văd pe Sascha punând o minge mai mult decât scurtă în terenul advers, iar Mayer va închide punctul fie cu reverul sau forehandul din a doua încercare. Merg așadar pe un meci echilibrat, până într-un anumit punct cel puțin și cu minim 21 de gameuri disputate, la o cotă bună.

cota2.ro

3.Cu o cu totul alta stare de spirit abordeaza cei de la Gaz Metan partida de astazi. Trupa lui Cristi Pustai ocupa locul de baraj in acest moment si pare mai degraba preocupata de salvarea de la retrogradare decat de o posibila calificare in finala Cupei Romaniei. Mai ales ca pentru medieseni, urmeaza un joc direct cu o contracandidata la supravietuire, Concordia Chiajna.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Akhisar Belediye vs Fenerbahce
Pronostic:
Peste 2.5 goluri marcate
Cota
1.87
Leonardo Mayer vs Alexandr Zverev
Pronostic:
Total Gameuri peste 20,5
Cota
1.70
Gaz Metan Medias vs Herrmanstadt
Pronostic:
X
Cota
3.10
Cota finala: 9.85
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro